Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008, 13:26

Το μέλλον των υπηρεσιών υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Εργαζομένων (ΕΖΑ) και της Ομάδας Εργαζομένων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βουδαπέστη, συμμετείχε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008, 12:59

ΠΑΣΟΚ: Διάθεση ληγμένων φαρμάκων σε ασθενείς

Στο θέμα διάθεσης φαρμάκων που έχουν λήξει ή έχει δοθεί εντολή για απόσυρσή τους, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, 'Εκτορα Νασιώκα.

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008, 16:04

17 εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια για το Aλτσχάιμερ

Δεκαεπτά εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν ήδη για τη νόσο του Aλτσχάιμερ από τον συνολικό προϋπολογισμό των 6,1 δισεκατομμυρίων ευρώ του προγράμματος για την Υγεία αναφέρει ο αρμόδιος για θέματα Επιστήμης και Έρευνας Επίτροπος, Γιάνεζ Ποτότσνικ.

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008, 14:11

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης Α.Αλαβάνου

Συζητήθηκε επίκαρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, σχετικά με την κατάσταση στο χώρο της Υγείας.

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008, 14:27

Ανεξέλεγκτη η ποιότητα των προϊόντων στα σχολικά κυλικεία

Ανεξέλεγκτη είναι η προέλευση και η ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται στα κυλικεία των σχολείων, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008, 16:00

ΠΑΣΟΚ: Σημαντικές ανισότητες στις υπηρεσίες υγείας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλο κατέθεσε σήμερα ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων κ. Μ. Σκουλάκης, αναφορικά με τις ανισότητες που καταγράφονται στις υπηρεσίες υγείας της χώρας.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008, 15:16

Προβληματικές συνθήκες για μετανάστες στη Σάμο

Στο θέμα των προβληματικών συνθηκών για μετανάστες και προσωπικό στο Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Σάμο αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008, 13:25

Μ.Σκουλάκης: ΄Μπαράζ' κοινοβουλευτικών ερωτήσεων

Εφτά ερωτήσεις και Αιτήσεις Κατάθεσης Εγγράφων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατέθεσε την τελευταία εβδομάδα στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008, 12:27

Αρνητικές επιδράσεις των energy drink και της καφεΐνης

Το θέμα των αρνητικών επιδράσεων των energy drink και της καφείνης στην υγεία των ανηλίκων και των εγκύων αφορά η απάντηση της Επιτρόπου Ανδρούλας Βασιλείου σε ερώτηση των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτη και Μανώλη Αγγελάκα.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008, 16:29

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο πρόγραμμα 'βοήθεια στο σπίτι' σε βάρος εργαζομένων

Στο θέμα του νέου προγράμματος 'βοήθεια στο σπίτι' αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμανατίδου - Πασχαλίδου.