Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018, 13:18

Προς εύρεση οικογενειακού ιατρού

Στην ατέρμονη προσπάθεια του Υπουργείου να προχωρήσει σε μια επιστημονικά παραδεκτή αντιστοίχιση πληθυσμού με οικογενειακούς ιατρούς αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας εννέα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους ο Αν. Τομεάρχης Υγείας Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου.

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018, 14:44

Υπό διάλυση η Παθολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας!

Τι αναφέρει η επερώτηση στον υπουργό Υγείας των βουλευτών Βασίλη Οικονόμου και Ιάσονα Φωτήλα για την κατάσταση του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018, 12:16

Η ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ κοστίζει πια σε ανθρώπινες ζωές στην Κάλυμνο

Η Κάλυμνος έχει 16.000 μόνιμους κατοίκους, που το καλοκαίρι υπερπολλαπλασιάζονται λόγω τουρισμού.

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018, 14:09

Στο περιθώριο θέτει τους οπτικούς το Υπουργείο Υγείας

Ένας χρόνος έχει περάσει και δεν υπάρχει καμμία ενέργεια σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος στην έκδοση απόφασης περί ορισμού Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος σύλλογος οπτικών και οπτομετρών"

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018, 14:16

Ελλείψεις και προβλήματα στη λειτουργία των αξονικών τομογράφων στα δημόσια νοσοκομεία

Στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ ότι 50 νοσοκομεία δε διαθέτουν αξονικούς τομογράφους αλλά και όσα έχουν υπολειτουργούν αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας ο Αν. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου.

Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018, 16:46

Αδιανόητη καθυστέρηση ενός έτους σωτήριας εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού!

Ερώτηση που κατέθεσαν ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018, 15:58

Υποστελέχωση του κέντρου Μέριμνας στην Αχαΐα

Στις καταγγελίες για υποστελέχωση του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αχαΐας – Σκαγιοπούλειο αναφέρεται με ερώτησή του προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αν. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018, 15:53

Σημαντικές ελλείψεις σε αναισθησιολόγους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης

Στις σημαντικές ελλείψεις σε αναισθησιολόγους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, Βασίλης Οικονόμου και Κωνσταντίνος Βλάσης.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, 13:28

Εικόνα εγκατάλειψης στο Δίκτυο των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ- ΠΕΔΥ)

Στην υπολειτουργία του Δικτύου των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ-ΠΕΔΥ) αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, 12:48

Καταγγελία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) καταγγέλλει τις ενέργειες της κυβέρνησης οι οποίες ανοίγουν την πόρτα σε άτομα με ελλιπή τυπικά προσόντα να ασκούν την επιστήμη της Λογοθεραπείας.