Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, 15:05

Οι ασθενείς με νόσο Πάρκινσον ζητούν στήριξη

Ερώτηση του βουλευτή Λάρισας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, στον Υπουργό Υγείας.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 13:43

Αναιτιολόγητη μεταφορά διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ από την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥ

Ερωτηματικά εγείρει η απόφαση του Υπουργού Υγείας, με την οποία αφαιρεί την διαχείριση των κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) από την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ και την μεταφέρει στο Ε.Κ.ΕΠ.Υ, επισημαίνουν σε σχετική ερώτησή τους ο Αν Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου.  

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 14:03

Μαζικές ακυρώσεις προγραμματισμένων χειρουργείων στο Π.Γ.Ν.Π. στο Ρίο

Στην οριακή κατάσταση που βρίσκονται τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναφέρονται ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, 17:04

Παντελώς ακατανόητη και αναιτιολόγητη η απόρριψη πρότασης του CERN για δημιουργία Κέντρου Πρωτονικής Θεραπείας για καρκινοπαθείς

Ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μπαργιώτα προς τον Υπουργό Παιδείας, σχετικά με την απόρριψη της πρότασης του CERN για τη δημιουγία ογκολογικού κέντρου στη Λάρισα.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 15:50

Να εφαρμοστεί επιτέλους ο αντικαπνιστικός νόμος !

Eρώτηση που κατέθεσαν ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, η βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως,​ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας και άλλοι 13 βουλευτές της ΝΔ.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 17:16

Υποψίες γεννά η προκήρυξη για το διαγωνισμό προμήθειας βουπρενορφίνης/ναλοξόνης από τον ΟΚΑΝΑ

Ερώτηση του βουλευτή Λάρισας με το Κϊνημα της Αλλαγής, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 16:12

«Κλείστε τώρα τον ΧΥΤΑ Αιγείρας. Είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον»!

Τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, η συνεχιζόμενη λειτουργία του ΧΥΤΑ Αιγείρας, φέρνει με ερώτησή του προς την Κομισιόν, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτών της Ανατολικής Αιγιαλείας.

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018, 20:07

Χωρίς φάρμακα για τις θεραπείες των Ατόμων με Αναπηρία στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας!

Ερώτηση που κατέθεσαν ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, 14:56

Μετά το ΚΕΕΛΠΝΟ, λάθος και τα στοιχεία για τη φαρμακευτική δαπάνη από το Υπουργείο Υγείας;

Ερώτηση που συνυπογράφουν ο κ.Μπαργιώτας η κα. Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, σχετικά με τα στοιχεία της Φαρμακευτικής Δαπάνης.

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018, 15:02

Εκ νέου στον αέρα οι διαγωνισμοί για την προμήθεια 99 ασθενοφόρων

Eρώτηση που κατέθεσαν ο Αν Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας και ο Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου για την προμήθεια ασθενοφόρων.