Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012, 17:42

Ραγδαία αύξηση των μολύνσεων με AIDS στην ομάδα χρηστών ενέσιμων ναρκωτικών

Συζητήθηκε την Πέμπτη στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη για την αύξηση των μολύνσεων των χρηστών ενέσιμων ναρκωτικών από τον ιό HIV.

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012, 19:20

Kαθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπήρων

Ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη για τις καθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπήρων που υπόκεινται δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012, 18:00

Χωρίς γιατρούς ο Αη Στράτης

Ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, για τις ελλείψεις γιατρών στον Αη Στράτη.

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012, 18:28

Aύξηση των μολύνσεων των χρηστών ενέσιμων ναρκωτικών από τον ιό HIV

Επίκαιρη Ερώτηση για τη ραγδαία αύξηση των μολύνσεων από τον ιό HIV (AIDS) μεταξύ των χρηστών ενέσιμων ναρκωτικών, που παρατηρείται τα τελευταία δυο χρόνια στην Αθήνα κυρίως, κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης προς τον Υπουργό Υγείας.

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012, 18:25

Η τεχνητή έλλειψη φαρμάκων στην αγορά

Έχουν προβεί το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ σε έλεγχο των φαρμακευτικών εταιρειών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτουν κανονικά όλα τα προϊόντα τους στην ιδιωτική αγορά; ρωτά τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Κουρουμπλής Παναγιώτης.

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012, 12:52

Οξύ κοινωνικό πρόβλημα η αύξηση των αστέγων στη χώρα μας

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης των Υπουργείων, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα δίκτυο πρωτοβουλιών στον τομέα της προστασίας και της κοινωνικής στήριξης των αστέγων, καθώς και στον τομέα της πρόληψης της περαιτέρω έξαρσης του φαινομένου στη χώρα μας, ρωτούν βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 16:10

Yπαρξη επικίνδυνου αμιάντου στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης

Ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου, βουλευτή ΔΗΜΑΡ Β’ Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη επικίνδυνου αμιάντου στη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012, 17:07

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις φορολογικές ενημερότητες με ιδιαίτερη εστίαση στους φαρμακοποιούς

'Σκοπεύουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την καθολική επίλυση του εν λόγω προβλήματος, με την έκδοση σαφών οδηγιών προς τις ΔΟΥ;'

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012, 12:34

Αβέβαιο το εργασιακό μέλλον των υπαλλήλων του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας

Με ποιους τρόπους θα διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του Ταμείου, καθώς και η βιωσιμότητά του στο μέλλον, ρωτούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Λαφαζάνης Παναγιώτης και Στρατούλης Δημήτρης.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012, 12:27

Εξαπάτηση εργαζομένων σε Δημόσιο Νοσοκομείο

Καταγγελίες εργαζομένων αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο “Ασκληπιείο” Βούλας αλλά και σε άλλα νοσοκομεία, έχει δοθεί σε εταιρείες η σίτιση και το σερβίρισμα των ασθενών, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Σοφία Σακοράφα.