Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012, 16:53

Ερώτηση για το 'Ερρίκος Ντυνάν'

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων κατέθεσε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με το Νοσοκομείο 'Ερρίκος Ντυνάν'.

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012, 14:13

Απαράδεκτη η αιφνιδιαστική συγχώνευση του οίκου Ναύτου με τον ΕΟΠΥΥ

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Β’ Πειραιά κ. Γ. Ανατολάκης κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με θέμα 'Απαράδεκτη η αιφνιδιαστική συγχώνευση του Οίκου Ναύτου με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012, 12:47

Καταγραφή δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων

Το θέμα της καταγραφής δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012, 12:43

Στη φυλακή πρώην χρήστες

Δεν είναι πρώτη φορά που άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα απεξάρτησης, βρίσκονται μετά από χρόνια αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, για κάποια παλιά αδικήματα που είχαν διαπράξει όταν βρίσκονταν στη χρήση.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 12:26

Εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης τα ενήλικα τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών, ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ενηλίκων τέκνων υπηκόων τρίτων χωρών, ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αφορά η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Η. Διώτη.

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012, 15:57

Νέο σκάνδαλο χρηματισμού ιατρών από εταιρεία ιατρικού υλικού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Την ώρα που προωθούνται νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικού κράτους η ατιμωρησία και η διαφθορά κάνουν πάρτι και στον ιατρικό χώρο, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012, 15:28

Πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας: Ένα δισεκατομμύριο ευρώ υπέρ των απόρων της ΕΕ

Καθοριστική υπήρξε η σθεναρή στάση της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέλος της οποίας είναι ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος, για τη διατήρηση του προγράμματος διανομής τροφίμων στους απόρους της Ένωσης.

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012, 18:03

Σε οριακή κατάσταση το Γ. Ν. Ρεθύμνου

Οριακή είναι πλέον η κατάσταση και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ ο κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας κλινικών και τμημάτων του λόγω ελλείψεων προσωπικού, είναι πλέον ορατός, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012, 18:13

Προβλήματα λειτουργίας στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Λάρισας

Προβλήματα, που προκύπτουν από την παλαιότητα των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στην αιμοκάθαρση, αλλά και από την προσωρινή (;) ακατάλληλη χωροθέτηση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των νεφροπαθών του ν. Λάρισας.

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012, 18:07

Θα δημιουργηθεί ειδικός θάλαμος νοσηλείας κρατουμένων στο 'Βενιζέλειο' Γ.Ν.Ν. Ηρακλείου;

Στο 'Βενιζέλειο' Γ.Ν.Ν. δεν λειτουργεί ειδικός θάλαμος νοσηλείας κρατουμένων με συνέπεια οι ασθενείς από τις φυλακές να νοσηλεύονται στους ίδιους θαλάμους με τους υπόλοιπους ασθενείς, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.