Ομορφιά

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Κυτταρίτιδα: Πώς θα περιορίσετε την καλοκαιρινή ′απειλή′

Η αιτία εμφάνισης της κυτταρίτιδας δεν είναι μόνο μία. Αντίθετα, οι ειδικοί γνωρίζουν ότι αποτελεί μια πολυπαραγοντική δερματική πάθηση.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Αισθητική αναζωογόνηση των ματιών: Ο ρόλος των fillers

Τα μάτια αποτελούν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του προσώπου. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τα μάτια να δείχνουν νεότερα;

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Πώς να περιποιείστε τα πέλματά σας

Η σωστή φροντίδα των ποδιών είναι πολύ σημαντική για όλους τους πάσχοντες από διαβήτη. Αλλά πριν φορέσετε σαγιονάρες δείτε την κατάλληλη φροντίδα.

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2011

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με ηλεκτροβελονισμό

Αν και δεν είναι μια ασθένεια, η κυτταρίτιδα είναι ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε πολλές γυναίκες. Πώς βοηθά ο ηλεκτροβελονισμός;

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Botox: Εφαρμογή και αποτελέσματα

Από τις πιο συνηθισμένες αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται στο ιατρείο και αφορούν συνήθως σε ηλικίες άνω των 28-30 ετών για γυναίκες και άνδρες, είναι οι ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς.

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ενέσιμο προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, για να διορθώσουμε σημάδια ή τυχόν δυσμορφίες στο πρόσωπο.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Φυσική μη παρεμβατική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου

Πρόκειται για ένα είδος εναλλακτικής εντελώς μη παρεμβατικής αντιγηραντικής θεραπείας το οποίο ήδη εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία σε χώρες της Ε.Ε, και τις Η.Π.Α .

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Φυσική οξυγονοθεραπεία

Πρόκειται για μια νέα μη παρεμβατική μέθοδο θεραπείας προσώπου η οποία έχει ως στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων, το λίφτινγκ του προσώπου, και την ανανέωσή του.

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ρυτίδες τέλος με ηλεκτροβελονισμό

O βελονισμός δεν αφορά μόνο ζητήματα υγείας αλλά και ομορφιάς. Mάλιστα τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια του ηλεκτροβελονισμού αντιμετωπίζεται η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου και οι ρυτίδες.

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

18 προβλήματα που προκαλούν αμηχανία

Υπάρχουν προβλήματα του οργανισμού που έχουν επίπτωση στην εξωτερική μας εικόνα και στην άνεση και προκαλούν αμηχανία. Ποια είναι και πώς αντιμετωπίζονται.