Ομορφιά

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Πιθανές αιτίες ξηρότητας μαλλιών

Πιθανές αιτίες ξηρών μαλλιών, σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των Η.Π.Α.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

Φωτοδυναμική θεραπεία με τη χρήση της τεχνολογίας των φωτοδιοδίων

H θεραπευτική δύναμη το φωτός είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Γνωστή είναι επίσης και η ζημιογόνος δράση του φωτός επίσης από τnν αρχαιότητα. Πως είναι δυνατό αυτές οι δύο διαπιστώσεις να είναι ταυτόχρονα σωστές και αντίθετες;

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2009

Μακιγιάζ και περιβάλλον

Ένα καλό μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι ταιριαστό μόνο με τον τύπο, αλλά επίσης και με το περιβάλλον. Η εποχή, η ώρα, ο τόπος, τα ρούχα… η συντροφιά προσδιορίζουν την εμφάνισή σας.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Αποκτήστε natural look

Στόχος δεν είναι να εξαφανίσουμε απόλυτα, τυχόν προβλήματα ή να μεταμορφώσουμε ένα πρόσωπο, αλλά να αναδείξουμε έντεχνα μία πραγματική εικόνα.

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009

Κάτασπρα δόντια πριν από τις διακοπές σας

Όλοι μας ζηλέψαμε κάποιες φορές τους ηλιοκαμένους σταρ με τα ολόλευκα δόντια τους. Και καθώς το καλοκαιράκι είναι ήδη εδώ, τα λευκά μας δόντια θα φαντάζουν λευκότερα κόντρα στη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα μας.

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Τέλεια πόδια για το καλοκαίρι

Οι ανοιξιάτικες μέρες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και μας κλείνουν πονηρά το μάτι υπενθυμίζοντάς μας πως το καλοκαίρι βρίσκεται εν όψει!

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Φροντίδα ομορφιάς για ειδικές περιστάσεις

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς αναρωτιέστε πώς θα προλάβετε να αποκτήσετε μια ανανεωμένη και λαμπερή εμφάνιση μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Συμβουλές για αναζωογόνηση - εξπρές

Πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες καταφεύγουν σε γρήγορες και άμεσα αποτελεσματικές λύσεις αναζωογόνησης του προσώπου και του σώματος.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008

Φροντίδα δέρματος της έφηβης

Πολλές έφηβες ταλαιπωρούνται με την ακμή, λόγω των ορμονικών αλλαγών. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να βοηθηθούν οι έφηβες να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα τους.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008

Περιποίηση δέρματος του μωρού

Χημικές ουσίες, αρώματα και χρώματα σε ρούχα, απορρυπαντικά και μωρουδιακά προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα, ξηρότητα και ερυθρότητα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να κάνετε για να προστατεύσετε το μωρό από δερματικά προβλήματα.