Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014

Τα οφέλη της τεμπελιάς

Τα οφέλη της τεμπελιάς Έχουμε επτά πολύ σοβαρούς λόγους να αναβάλετε λίγο ακόμα οτιδήποτε σοβαρό έχετε να κάνετε, και να διαβάσετε αυτό το κομμάτι. Ή να δείτε άλλο ένα βίντεο με γατάκια.

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

25 πράγματα που δεν ξέρατε για τα κουνούπια

Τα πιο αργοκίνητα έντομα του κόσμου είναι και τα πιο θανατηφόρα. Έχουμε την προσοχή σας; Έχουμε κι άλλες χρήσιμες και άχρηστες πληροφορίες για τα κουνούπια.

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Πώς αντιμετωπίζεις τη ζήλεια στη σχέση

Παίρνουμε τις βαθιές μας ανάσες, μετράμε μέχρι το δέκα και βάζουμε το πράσινο τερατάκι της ζήλειας στη θέση του –η οποία είναι κάπου έξω από το μυαλό μας.

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

27 σημάδια ότι δεν είστε πια παιδιά

Δεν αντέχετε το ξενύχτι, χρησιμοποιείτε την λέξη «νεολαία», σας απασχολεί η φορολογία και άλλες 24 ενδείξεις ότι έχετε μπει για τα καλά στα βάσανα της ενήλικης ζωής.

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014

Μικρές αλλαγές για να φτιάξετε την καθημερινότητά σας

Κάντε τη ζωή σας πιο απλή και τον ύπνο σας καλύτερο, με μερικές πολύ απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Πώς θα την εντυπωσιάσετε

Χιούμορ, πάθος, αυτοπεποίθηση, αλλά και αγκαλιές και χορό. Δείτε τι λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες και πώς θα καταφέρετε να τις κερδίσετε.

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Πώς να αντιμετωπίσετε την γκρίνια

Τι μπορεί να κάνει εμάς και τους γύρω μας να γκρινιάζουμε και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την γκρίνια στις σχέσεις μας με τους άλλους; Η ειδικός απαντά.

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Πώς να είστε πιο χαρούμενοι στη δουλειά

Ομορφύνετε τον εργασιακό σας χώρο, κάντε φίλους στη δουλειά, μην μπερδεύετε την καριέρα με τη ζωή σας. Και μερικοί ακόμα τρόποι να είστε χαρούμενοι στη δουλειά.

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Σημάδια ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας

Πιστεύετε ότι υπάρχει το άλλο σας μισό; Θεωρείτε, μάλιστα, ότι το έχετε βρει στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας; Έχουμε πέντε ενδείξεις για να… βεβαιωθείτε.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014

16 απλοί τρόποι να φτιάξετε τη μέρα των γύρω σας

Πάρτε ιδέες για απλές πράξεις που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας και να κάνετε τους γύρω σας να χαμογελάσουν. Το χρειάζονται όσο κι εσείς.