Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013

Πώς θα κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται ακριβά

Μπορεί το budget μας να μη «σηκώνει» τα ακριβά ρούχα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις φθηνές αγορές να δείχνουν… υψηλής ραπτικής. Δείτε πως.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κλοπές αυτοκινήτων: Πώς γίνονται και πώς να αμυνθείτε

Ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν οι σπείρες κλοπής αυτοκινήτων και πώς μπορούμε να προστατέψουμε το όχημά μας; Τι καλύπτει η ασφάλεια; Όσα πρέπει να ξέρετε.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρκελώνη: Μεσόγειος α λα καταλανικά

Ετοιμάζουμε βαλίτσες και φεύγουμε για κοσμοπολίτικες βόλτες, μεσογειακές γεύσεις και φθινοπωρινό sightseeing στην γοητευτική καταλανική πρωτεύουσα.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

15 σίγουροι τρόποι να πετύχετε τους στόχους σας

15 σίγουροι τρόποι να πετύχετε τους στόχους σας Από την απόφαση μέχρι την επίτευξη ενός στόχου, απλώνεται ένας μακρύς, δύσκολος δρόμος. Μάθετε χρήσιμα tips για να τον διανύσετε πιο εύκολα.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013

Μονοήμερες εκδρομές: 5 αποδράσεις με ΚΤΕΛ και τρένο

Η βενζίνη εξακολουθεί να φλερτάρει με τα… ύψη, όμως δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε περικοπές στις αποδράσεις σας; Έχουμε ιδέες. Και πολύ ελκυστικές μάλιστα. Τι θα λέγατε για μια μονοήμερη χωρίς αυτοκίνητο σε έναν αγαπημένο και κοντινό στην Αθήνα προορισμό;

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Βόλτες και βουτιές με φόντο το Κάστρο

Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, βόλτες σε πλακόστρωτα καλντερίμια, ρομαντζάδα στο ενετικό λιμάνι και λαχταριστές κρητικές γεύσεις. Το Ρέθυμνο στα καλύτερά του.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Σκυλιά: 15 ράτσες και τα χαρακτηριστικά τους για να επιλέξετε φίλο

Παραλία και σκύλος: Τα μπάνια του… Αζόρ Τι λέει ο νόμος για τους σκύλους στις παραλίες και ποιες τοποθεσίες ενδείκνυνται για τετράποδες βουτιές; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μπάνια του… σκυλιού.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Δουλειά τον Αύγουστο: 7 λόγοι για να μη μελαγχολείτε

Σας έριξε η μοίρα στα κάτεργα της αυγουστιάτικης εργασίας; Έχουμε επτά πολύ καλούς λόγους για να χαίρεστε που ο Αύγουστος σας βρίσκει στη δουλειά.

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Ευτυχία: Οι αποδεδειγμένοι τρόποι για να την αποκτήσετε

Ποιος (υγιής) άνθρωπος δεν θα ήθελε να είναι ευτυχισμένος; Αναμφίβολα η ευτυχία είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε, όμως ο τρόπος – ή καλύτερα οι τρόποι – για να το καταφέρουμε έχουν κατά καιρούς υπάρξει αντικείμενο επιστημονικής συζήτησης και ερευνών. Τι προτείνουν λοιπόν οι ειδικοί για να είμαστε ευτυχισμένοι;

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013

Ιστορίες ανθρώπων με αναπηρίες που ξεχώρισαν

Μερικές φορές, οι ήρωες που γράφουν Ιστορία δεν έχουν υπερδυνάμεις ή ιδιαίτερα ταλέντα. Για την ακρίβεια, δεν έχουν καν μερικές από τις «δυνάμεις» που έχουμε εμείς.