Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Ποτάμια για βουτιές: Τη δροσιά τους να ‘χουμε

Η δροσιά των ποταμών δεν συγκρίνεται με εκείνη της παραλίας. Όπως επίσης δεν συγκρίνεται και η γαλήνη στις όχθες των ποταμιών με την κοσμοσυρροή στις παραλίες, ούτε τα συγκλονιστικά φυσικά τους τοπία.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Καλοκαίρι 2013: Ιδέες για δραστηριότητες με τα παιδιά

Συγκεντρώνουμε ιδέες για να τα κρατήσετε απασχολημένα και ευτυχισμένα, με δραστηριότητες, camps, παιχνίδια, εκδηλώσεις και προτάσεις που θα γεμίσουν το πρόγραμμά τους με κέφι και φαντασία.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Η Κεφαλλονιά στα καλύτερά της

Οι πιο τιρκουάζ παραλίες, τα πιο καρτποσταλικά χωριά, οι πιο ανεξερεύνητες γωνιές της ενδοχώρας, και όλα όσα αγαπάμε στην Κεφαλονιά.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013

Χανιά: Στο ομορφότερο λιμάνι του κόσμου

Η Κρήτη κλείνει ραντεβού με τη Βενετία, και η συνάντησή τους φτιάχνει μια από τις πιο ατμοσφαιρικές πόλεις. Βολτάρουμε στα Χανιά και βουτάμε στις ωραιότερες παραλίες τους.

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013

Διακοπές low budget: Ιδέες για φθηνές βουτιές

Τα ακτοπλοϊκά, η διαμονή, τα γεύματα, οι τιμές και όλοι οι τρόποι να τις… ρίξετε και να κάνετε φθηνές διακοπές το καλοκαίρι του 2013.

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Θάσος: Ένα σμαράγδι στο Βόρειο Αιγαίο

Καταπράσινη και καταγάλανη. Με δαντελωτές παραλίες, φυσικές πισίνες, αλλά και κατάφυτους κάμπους με ελαιόδεντρα και δάση από πεύκα, έλατα, κρανιές και πλάτανους. Αυτός ο σμαραγδένιος φυσικός συνδυασμός που προσφέρει το τοπίο της Θάσου είναι που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που αράζεις στον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Φορολογικές δηλώσεις: 10 'παγίδες' για να αποφύγετε

Έχοντας μπει επίσημα πλέον σε... φορολογική περίοδο, είναι σημαντικό να ξέρουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει στον τρόπο με τον οποίο θα συμπληρώσουμε φέτος τις φορολογικές μας δηλώσεις.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Οι αγαπημένες συνήθειες των παιδικών μας καλοκαιριών

Ήταν η καλύτερη εποχή του χρόνου, εκείνη που περιμέναμε ανυπόμονα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Μαΐου –γιατί, όπως είναι γνωστό τοις πάσι, οι ελάχιστες ημέρες του Ιουνίου που μένουν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία δεν είναι «κανονικές» ημέρες, ούτε «κανονικά» σχολείο.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013

Οι ράτσες σκυλιών και τα χαρακτηριστικά τους

Ποιος σκύλος είναι κατάλληλος για το σπίτι, για τα παιδιά, για φύλακας και για κυνήγι; Δείτε δεκαπέντε ράτσες σκύλων και τα χαρακτηριστικά τους, για να διαλέξετε.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Συνέντευξη για δουλειά: 5... κωμικοτραγικές ιστορίες

Όσο αυξάνεται η ανεργία στην Ελλάδα, τόσο πολλαπλασιάζονται αυτοί που κάθονται με ένα stabilo και μια εφημερίδα στο χέρι, μαρκάροντας αγγελίες και στέλνοντας βιογραφικά. Και άλλο τόσο αυξάνονται οι συνεντεύξεις για δουλειά, που ως επί το πλείστον λήγουν άδοξα, αφού ο υποψήφιος εργοδότης έχει αναλύσει τις τρελές απαιτήσεις του και ο υποψήφιος έχει αποχωρήσει με την ουρά στα σκέλια.