Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Αδέσποτα στην Αθήνα: Οι πιο ωραίοι "αλήτες"

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν στην διαχείριση των αδέσποτων από την πολιτεία, τουλάχιστον όσον αφορά τον δήμο της Αθήνας.

Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012

Δες την… αγρότης: Ξέρεις από εναλλακτική καλλιέργεια;

Σταμναγκάθι, σαλιγκάρια, ιπποφαές και λεβάντα υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις στους τολμηρούς που θα ασχοληθούν. Οι επιδοτήσεις και η ενοικίαση αγροτικής γης από το δημόσιο για 5 ευρώ το χρόνο.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Παράδεισοι για ερημίτες: Διακοπές… χωρίς τα πλήθη

Ούτε τις ρακέτες, ούτε τα κεφτεδάκια, ούτε τη δυνατή μουσική από το παρακείμενο beach bar, ούτε τις παρέες εφήβων που ξεκαρδίζονται διαβάζοντας περιοδικά και συζητώντας φωναχτά για το πόσο «καιγόταν» χτες βράδυ το club του νησιού.

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Πόσο καθαρό είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου;

Την επόμενη φορά που ετοιμάζεστε να 'κλείσετε' online κάποιο πολύ οικονομικό δωμάτιο ξενοδοχείου, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές όσων έχουν ήδη μείνει εκεί, γιατί αν τα σχόλια περί καθαριότητας δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Στο εξοχικό με φίλους: 5 ιδέες για αξέχαστες διακοπές

Το φετινό καλοκαίρι δεν αφήνει πολλά -οικονομικά- περιθώρια για πολυήμερες διακοπές σε τουριστικά θέρετρα και, για πρώτη ίσως φορά, το εξοχικό κάποιων φίλων στην… Άνω Ραχούλα δείχνει να αποτελεί ιδανική λύση.

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012

Σκύρο Σκύρο όλοι!

Οι πιθανότερες απαντήσεις στην ανακοίνωση «θα πάμε διακοπές στη Σκύρο» είναι «πού;», «γιατί;» ή στην καλύτερη περίπτωση «εκεί με τα αλογάκια;».

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012

Ιστορίες τοκετών: 4 μαίες θυμούνται

Τι πραγματικά συμβαίνει στις αίθουσες τοκετών την στιγμή που μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο; Ζητήσαμε από τέσσερις μαίες να μας αφηγηθούν πραγματικές ιστορίες από προσωπικές τους εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

6 ιδανικές παραλίες για πιτσιρίκια

Είναι γεγονός πως όταν έχεις παιδιά οι προτεραιότητές σου για την ιδανική παραλία μπορεί να διαφέρουν πολύ από ό,τι είχες συνηθίσει: Το νερό της θάλασσας πρέπει να είναι πεντακάθαρο και όχι πολύ κρύο, η θάλασσα ρηχή, η παραλία να έχει, κατά προτίμηση, αμμουδιά ή ψιλό χαλίκι, ενώ είναι αυτονόητο πως τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα κάτω από σκιά.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Τα tips της υπομονής: Πώς θα γίνει… η αγουρίδα μέλι

Είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται να γίνει… ο ουρανός πιο γαλανός; Μάθετε γιατί η υπομονή είναι ένα από τα πιο χρήσιμα ‘όπλα’ στην καθημερινότητά μας και ακολουθήστε οκτώ απλά tips για να μη… σκοντάφτετε.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Οι πραγματικοί υπερήρωες

Πώς μπορεί στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ δύο στάσεων λεωφορείου να σκάσει η «φούσκα» των ψευδαισθήσεων ; Ένας συντάκτης του in2life συναντά την υπερηρωίδα της (κάθε) ημέρας σε ένα βρόμικο λεωφορείο και της αφιερώνει το κείμενο που ακολουθεί.