Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Οι πιο βρόμικες και οι πιο καθαρές ευρωπαϊκές πόλεις

Ρεκόρ καυσαερίου, σκουπίδια στους δρόμους, μόλυνση από τουριστικές επελάσεις. Ποιες είναι οι πόλεις – «μαύρα πρόβατα» της Γηραιάς Ηπείρου που υφίστανται όλα τα παραπάνω και αναγκάζουν και τους επισκέπτες τους να θαυμάσουν τα κάλλη τους σε όχι και τόσο κολακευτικό φόντο;

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Παλαίωση: Το μεγάλο στοίχημα

Η παλαίωση είναι μία από τις πιο σημαντικές έννοιες στον χώρο του κρασιού, και αφορά έναν συνεχή αγώνα που καλείται να κάνει τόσο ο οινοποιός, όσο και ο οινόφιλος.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Facebook: Τα ′faux-pas′ του ηλεκτρονικού socializing

Οι σούπερ σέξι φωτογραφίες σας. Η εξιστόρηση του χθεσινοβραδινού ραντεβού σας. Η ανταπόκριση από την ουρά της ΙΔ Εφορίας Αθηνών. Και άλλα φάουλ που –παραδεχτείτε το– όλοι έχουμε κάνει στο Facebook.

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Φαγητό ή Σεξ; Οι γυναίκες ψηφίζουν… στομάχι

Οι περισσότερες εκπρόσωποι του ωραίου φύλου σκέφτονται συχνότερα το φαγητό από το σεξ, αποκαλύπτει νέα έρευνα, και το in2life ψάχνει τους λόγους για τους οποίους 'αυτό που θέλουν οι γυναίκες' βρίσκεται στην κουζίνα και όχι στην κρεβατοκάμαρα.

Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011

Αργίες 2011: Μετράμε… ξανά

Ζητήσαμε από τον νέο χρόνο έξι έξτρα αργίες για το 2011, προκειμένου να αποζημιωθούμε. Κι εκείνος μας έφερε έξι τριήμερα. Συμβιβαζόμαστε.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Δώρα που ακονίζουν την... κρίση

Βιβλία βραβευμένα με Νόμπελ. Βιβλία που περιμέναμε καιρό. Βιβλία για τα οποία δε θα κουραστούμε ποτέ να σας μιλάμε. Βιβλία ‘ψαγμένα’ και βιβλία χιλιοδιαβασμένα. Βιβλία για δώρα, ενάντια στην κρίση –ή μήπως υπέρ της;

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Τανζανία: Περισσότερα εμπόδια στον δρόμο του Serengeti

Όλο και περισσότερους επικριτές βρίσκει το πλάνο της Τανζανίας να δημιουργήσει αυτοκινητόδρομο που θα διασχίζει το Προστατευόμενο Πάρκο Serengeti, οι οποίοι μιλούν για ανεπίτρεπτη οικολογική καταστροφή.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Ομορφιά και καριέρα: Προσόν ή εμπόδιο;

Πολλά στερεότυπα υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Μια όμορφη, μοιραία γυναίκα υποτίθεται πως είναι πιο εύκολο να 'φτάσει ψηλά', αξιοποιώντας την καλή της εμφάνιση και κάνοντας εντύπωση, παραγκωνίζοντας τις πιο άσχημες ανταγωνίστριές της.

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Πώς χτίζεται ένα σπίτι

Έχετε επιτέλους αποφασίσει να χτίσετε το δικό σας σπίτι στο οικόπεδο που αφήνατε ως τώρα ανεκμετάλλευτο. Το in2life μιλάει με την ειδικό και 'χτίζει' μαζί σας το σχέδιο των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να νιώσετε 'σαν στο σπίτι σας'.

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

Ανδρικά μυστικά που (δε) θα ήθελαν να ξέρετε

Δεν ‘πιάνει’ κανένα υπονοούμενο. Παίρνει τη δέσμευση πολύ στα σοβαρά. Φαντασιώνεται άλλες γυναίκες στο σεξ. Και άλλα επτά μυστικά που κανένας νοήμων άνδρας δε θα μοιραστεί ποτέ μαζί σας.