Video

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019, 10:19

Οι βλάβες του αρθρικού χόνδρου -Σύγχρονες βιολογικές θεραπείες

Ο Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος, Διευθυντής της Ε' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ μας μιλάει για τις Σύγχρονες Βιολογικές Θεραπείες στην αντιμετώπιση των χόνδρινων βλαβών και την πρόληψη της αρθρίτιδας.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 10:37

Ρομποτική Χειρουργική στην Ουρολογία

Ο Σταύρος Τυριτζής, Ουρολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ μας ενημερώνει για τη Ρομποτική Χειρουργική στην Ουρολογία.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 20:42

Σπάνια νοσήματα: Πρόσβαση στα φάρμακα, έρευνα και θεραπεία

Η 8η ημερίδα του iatronet.gr που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου στο Ινστιτούτο Παστέρ, αναφέρθηκε και εστιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια και σαφήνεια στα σπάνια νοσήματα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 10:49

Σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων των Ενδοκρινών αδένων του Θυρεοειδούς, των Παραθυρεοειδών και των Επινεφριδίων

Ο Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Δημήτριος Λινός μας αναλύει τη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων των Ενδοκρινών αδένων του Θυρεοειδούς, των Παραθυρεοειδών και των Επινεφριδίων.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 09:48

Εξελίξεις στην Καρδιολογία

O Στέλιος Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Β' Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, Αντιπρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΥΓΕΙΑ μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην Καρδιολογία.

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019, 11:02

Οι σημαντικότερες μορφές του καρκίνου του δέρματος

Ο Ανδρέας Κατσάμπας, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, Διευθυντής Δερματολογικού Τμήματος ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για τις σημαντικότερες μορφές του καρκίνου του δέρματος δηλαδή, το βασικοκυτταρικό και το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα όπως επίσης και το κακοήθες μελάνωμα.

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019, 10:53

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

Στο πλαίσιο του 2ου κύκλου σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών μεταδίδεται ζωντανά χειρουργική επέμβαση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών.

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019, 15:53

Ομοσπονδία πασχόντων: Έτοιμο το Δίκτυο να δεχτεί τους πρώτους ασθενείς

Τον καθοριστικό ρόλο που έχει το Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας για την Ογκολογία, επισημαίνει με δήλωσή της στο Iatronet η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, Καίτη Αποστολίδη.

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019, 15:52

Πώς έχουν οι καρκινοπαθείς πρόσβαση στις μονάδες του Δικτύου

Ογκολόγοι, αιματολόγοι και παθολογοανατόμοι θα παραπέμπουν τους καρκινοπαθείς στις μονάδες του Δικτύου Ιατρικής Ακρίβειας.

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019, 15:52

Κώστας Φωτάκης: Δωρεάν βιοδείκτες για ογκολογικούς ασθενείς

Σημαντικό χαρακτηρίζει το κοινωνικό αποτύπωμα της πρωτοβουλίας για δωρεάν γονιδιακούς ελέγχους σε ογκολογικούς ασθενείς, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας.