Video

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018, 14:07

Η συχνότερη Θυρεοειδοπάθεια

Η συχνότερη Θυρεοειδοπάθεια είναι η Θυρεοειδίτιδα – Χασιμότο που όμως με σωστό έλεγχο, η λειτουργία του θυρεοειδούς παραμένει εντός των φυσιολογικών ορίων.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, 14:03

Νέα διαδρομή για το PhRMA Innovation Forum

Το PhRMA Innovation Forum ξεκινά τη νέα διαδρομή του με επίσημο τρόπο θωρακίζοντας, οριοθετώντας και παράλληλα προσδιορίζοντας την προετοιμασία για το μέλλον.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 15:06

Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι η πλέον ενδεδειγμένη και οριστική, ιατρική λύση για κάθε άνδρα και γυναίκα που ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε εμφύτευση μαλλιών.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 14:12

Καρκίνος Ωοθηκών: Παγκόσμια πρεμιέρα για το video 'Σοκολάτα'

Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ και η Ομάδα Ασθενών Γυναικολογικού Καρκίνου «Εριφύλη», στην προσπάθεια σύμπραξης με τις Παγκόσμιες Οργανώσεις που παλεύουν για την ενημέρωση, όπως η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας (ESGO), η Διαγωνιστική Ομάδα για τον Γυναικολογικó Καρκίνο - η Παναραβική Ερευνητική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας (GCIG PARSGO) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ομάδων Ασθενών με Γυναικολογικό Καρκίνο (ENGAGe) συμμετείχε σε μια παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης που ξεκίνησε από το Βερολίνο με το βίντεο «Σοκολάτα» μέσω των κοινονικών μέσων ενημέρωσης.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 21:06

Ημερίδα για τα βιο-ομοειδή φάρμακα από το iatronet

Η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τα βιο-ομοειδή φάρμακα που πραγματοποιήθηκε στις 30/4/2018 στο Ινστιτούτο Παστέρ περιείχε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 12:40

Βοήθεια σε περισσότερες από 40.000 μετακινούμενες γυναίκες και βρέφη

Η εφαρμογή του προγράμματος 'Μητέρα και Παιδί' ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πέτυχε να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες σε περισσότερες από 40.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, 16:32

Στην Ελλάδα διαθέσιμη θεραπεία που αλλάζει την πορεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας

Η Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία είναι μια κληρονομική, σπάνια νόσος που χαρακτηρίζεται από απώλεια των κινητικών νευρώνων στο νωτιαίο μυελό και το κατώτερο εγκεφαλικό στέλεχος, με αποτέλεσμα τη σοβαρή και επιδεινούμενη μυϊκή ατροφία και αδυναμία.

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, 13:53

Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο πλευρό των ογκολογικών ασθενών

Μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια, μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς με νεοπλασίες που ξεπέρασαν το πρόβλημα της υγείας τους να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο απόκτησης ενός παιδιού.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018, 13:08

Σημαντική εξέλιξη στην αντιμετώπιση της χρόνιας μυελογενούς λευχαιμίας

Η χρόνια μυελογενής λευχαιμία (ΧΜΛ) ευθύνεται για 15 τοις εκατό των περιστατικών λευχαιμίας στον ενήλικο πληθυσμό. Η πρόοδος στη θεραπευτική αγωγή της ΧΜΛ έχει ως αποτέλεσμα παρατεταμένες ανταποκρίσεις και βελτίωση στην συνολική επιβίωση σε τέτοιο βαθμό ώστε πολλοί ασθενείς να έχουν φυσιολογικό προσδόκιμο ζωής.

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018, 14:59

11o Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management

Με τίτλο 'Pharma 2020: Εμπιστοσύνη - Συνεργασία - Αξία', διεξάγεται το 11o Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦαΜ).