Video

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011, 14:53

Ουλικό Χαμόγελο

Η χειρούργος οδοντίατρος κυρία Κωστομοίρη Δέσποινα, ειδικευμένη στην Αισθητική Οδοντιατρική, μιλά για το πώς η αναλογία δοντιών - ούλων είναι καθοριστικός παράγοντας του ελκυστικότερου ή λιγότερου ελκυστικού χαμόγελου.

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011, 15:51

Δ. Φιλιώτης: Πώς επηρεάζει η κρίση την αγορά φαρμάκων

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και διευθύνων σύμβουλος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ κ.

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011, 13:55

Κολικός Νεφρού

Ο Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος Ρήγας Αθανάσιος εξηγεί γιατί ο κολικός του νεφρού είναι από τους πιο ισχυρούς πόνους και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 14:35

Καρκίνος του πνεύμονα

Ο Ογκολόγος Ηλίας Αθανασιάδης μιλά για τις νέες εξελίξεις στην θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, σε καπνιστές και μη.

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 14:49

Δίαιτες που απειλούν την υγεία μας

Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος κ. Τάσος Παπαλαζάρου μας εξηγεί γιατί οι ακραίες δίαιτες είναι τόσο επικίνδυνες και γιατί ο οργανισμός μας χρειάζεται όλες τις ομάδες τροφών σε καθημερινή βάση.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011, 12:38

Δακρύρροια

Για τους περισσότερους από εμάς φαντάζει άγνωστη η ορολογία Παθήσεις δακρυϊκής συσκευής. Ο οφθαλμίατρος Νικόλαος Τράκος μας εξηγεί ότι πρόκειται για μία κατάσταση που δεν είναι απλώς ενοχλητική αλλά μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011, 12:59

Πρόληψη Καρκίνου

Ο Ογκολόγος Ηλίας Αθανασιάδης μιλά για την οδηγίες πρόληψης του καρκίνου. Επισημαίνει ότι ο πρώτος παράγοντας στην Ελλάδα είναι το κάπνισμα και δεύτερος η παχυσαρκία.

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011, 13:03

Κήλη

Ο χειρουργός Δρ. Σωτήρης Γαβριήλ, μας εξηγεί για την κήλη, γιατί είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις και πώς αντιμετωπίζεται στη γενική χειρουργική.

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011, 12:53

Lifting δοντιών

Η κυρία Κωστομοίρη Δέσποινα, ειδικευμένη στην Αισθητική Οδοντιατρική μας εξηγεί τι είναι το Lifting δοντιών. Είναι η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρμογή η οποία χάρη στο συνδυασμό της τέχνης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης (σύνθετες ρητίνες) αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί κανείς να υποπτευθεί πως ήταν τα δόντια πριν από αυτό.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2011, 10:52

Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη

Ο Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος Ρήγας Αθανάσιος μιλά για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και πως ο προστάτης αδένας φυσιολογικά διογκώνεται με την ηλικία.