Ελπίδες για ψηφιακό μαστογράφο

Ψηφιακό μαστογράφο, ενδέχεται να αποκτήσει, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη, το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης, μέσα από...

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016, 17:47
εφημερίδα δημοκράτης

Ψηφιακό μαστογράφο, ενδέχεται να αποκτήσει, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη, το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης, μέσα από δαπάνες που θα καλυφθούν από το ΕΣΠΑ.
Ο Υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Στ. Τάσσου, Δ. Μανωλάκου και Μ. Συντυχάκη, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η προμήθεια ενός ψηφιακού μαστογράφου για το ΠΕΔΥ Λέσβου, θα επιδιωχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου του έτους 2014-2020.
Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι το ΠΕΔΥ Μυτιλήνης έχει μπει σε 24ωρη λειτουργία λόγω προσφυγικής κρίσης και θα υπάρξει μέριμνα για την τοποθέτηση ακτινολόγου».
Σχολιάζοντας το θέμα, ο προϊστάμενος του ΠΕΔΥ Μυτιλήνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Υπουργός δεσμεύεται για το θέμα του μαστογράφου, ενώ επισήμανε ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί στο ΠΕΔΥ και γιατρός ακτινολόγος μέσω της προκήρυξης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Από τις πληροφορίες που έχω, ήδη για τον διαγωνισμό που βρίσκεται στον αέρα από το ΚΕΕΛΠΝΟ αυτή την περίοδο, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γιατρό ακτινολόγο, να έρθει στο ΠΕΔΥ Μυτιλήνης. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ ευχάριστη και πολύ πιθανόν μέσα στο Μάρτιο ο γιατρός να υπογράψει τη σύμβαση και να βρίσκεται στη θέση του.


ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Αν όλα πάνε καλά, πλέον οι πολίτες του νησιού μας, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι, θα μπορούν να κάνουν στο ΠΕΔΥ Μυτιλήνης, εντελώς δωρεάν υπερήχους και τρίπλεξ, αφού το Πολυιατρείο μας διαθέτει αυτά τα μηχανήματα και πλέον θα μπορεί να αξιοποιήσει.
πατήστε το παρακάτω link για συνέχεια
http://www.dimokratis.gr/index.php?article=2016-2-20_elpides_gia_psifiako_mastografo


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ