Για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας

Πρόκειται για ένα ύστατο μέτρο που λαμβάνεται για την συμμόρφωση των πολτών για τον περιορισμό των κρουσμάτων και την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ...

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 10:32
Διαχειριστής

Πρόκειται για ένα ύστατο μέτρο που λαμβάνεται για την συμμόρφωση των πολτών για τον περιορισμό των κρουσμάτων και την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ. Πιστεύουμε πως όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν αφενός οι έλεγχοι ήταν πιο εντατικοί αλλά και οι πολίτες συμμορφώνονταν με τα μέτρα.

Βλέπεις, για παράδειγμα, πολλούς μεταφορείς που παραδίδουν πράγματα στα σπίτια να φορούν λάθος την μάσκα. Επίσης πολλοί άλλοι δεν τηρούν καν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Η επίδειξη ανευθυνότητας αλλά και η αδιαφορία συντελούν στην αύξηση των κρουσμάτων , συν του γεγονότος ότι η κυβέρνηση δείχνει να αναιρεί την μία απόφαση μετά την άλλη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τα 3 χιλ κρούσματα δείχνει ότι η επιβάρυνση των ΜΕΘ είναι πλέον δεδομένη. Μοιραία, από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει η επιλογή ασθενών. Αυτοί είναι τελικά που θα πληγούν περισσότερο από την αν λόγω κατάσταση. Για δε την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 - 5 δεν νομίζουμε ότι μπορεί να συμβάλλει σε κάτι.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ