Καλησπέρα.Εχω ένα παιδί 27μηνων που από 3μηνων υποφέρει απο μολυσματικη τερμινθος.Εχουμε πάει στο δερματολόγο κάναμε τα πάντα από ειδικά υγρά φάρμακα...
Καλησπέρα.Εχω ένα παιδί 27μηνων που από 3μηνων υποφέρει απο μολυσματικη τερμινθος.Εχουμε πάει στο δερματολόγο κάναμε τα πάντα από ειδικά υγρά φάρμακα μέχρι με τσιμπίδα (η δερματολόγος) τα αφαιρούσε κ στο τέλος με καυτηριασμό με ειδικό μηχάνημα.Εγω έχω κουραστεί πολύ κ ταυτόχρονα στεναχωριέμαι για αυτή την νόσο.Στο σύνολο είναι δύο αυτή την στιγμή κ πάλι θα τα καυτεριασουμε στον δερματολόγο κ ειμαι σίγουρη ότι σε μια εβδ θα δούμε καινούρια.Επειδη έχω πάει σε τρεις δερματολόγους οι δύο με καθησύχασαν να μην ανησυχώ αλλά η τρίτη δερματολόγος (τονίζω στο σύνολό εχει βγάλει από την αρχή μέχρι τώρα 7 σπυράκια) μου είπε ότι θα γεμίσει παντού ,δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο μετά από πέντε χρόνια διότι κάνει τον κύκλο του σε 12χρονια κ ότι θα τον διώξουν από το σχολείο εάν γεμίσει παντού στο σώμα.Στεναχωρεθηκα παρα πολύ με τα λόγια της κ γι αυτό πήγα σε άλλο δερματολόγο.Θα ήθελα να μάθω εάν είναι τόσο τραγικά κ εάν το παιδί μου θα πρέπει κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοια σπυράκια να του κάνουμε laser.Να τονίσω ότι με το φάρμακο που μας είχε δώσει ο πρώτος δερματολόγος άφησε σημάδι κ ήταν αρκετά επώδυνο για το μωρό.Ευχαριστω εκ των προτέρων