Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

Πόσα εκατοστά πρέπει να είναι το πέος;

Αν σας απασχολεί το θέμα του μεγέθους του πέους, δείτε τι λένε τα στοιχεία για το μέσο μήκος. Πώς γίνεται η μέτρηση σωστά.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

Νικήστε τις αλλεργίες με φυσικά μέσα

Αν πάσχετε από αλλεργίες και υποφέρετε από μπούκωμα και ρινική καταρροή, δείτε φυσικούς τρόπους ανακούφισης των συμπτωμάτων. Πώς θα προστατευτείτε από τα αλλεργιογόνα;

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

Γαλλικό φιλί: Πάθος αλλά και οφέλη στην υγεία

Ένα λεπτό παθιασμένου φιλιού είναι αρκετό για να χάσουμε 26 θερμίδες. Τι λένε οι έρευνες για το γαλλικό φιλί και τις επιπτώσεις του στην υγεία.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Αυξημένο σάκχαρο: Τι σημαίνει και τι θα αλλάξει στη ζωή σας

Τι σημαίνουν οι αυξημένες τιμές σακχάρου στο αίμα; Οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνω στη ζωή μου αν έχω ‘’τσιμπημένο’’ σάκχαρο.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Παχυσαρκία: Θεαματική αύξηση των περιστατικών

Oι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θεαματική αύξηση των ανθρώπων με αυξημένο βάρος. Εκτός από τις επιπτώσεις στην υγεία ποιες είναι η επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην οικονομία;

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

12 συνήθειες που καταστρέφουν την ψυχική υγεία

Καμπουριάζετε όταν περπατάτε; Είστε συνέχεια με το κινητό στο χέρι; Αυτές και 10 ακόμα συνήθειες μπορούν να σας οδηγήσουν σε συμπτώματα κατάθλιψης.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα διατηρήσετε το σπίτι σας υγιεινό

Μπογιές, μοκέτες, κόλλες, καπνός, αποσμητικά χώρου μπορούν να βλάψουν την υγεία μας. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τις συνέπειες.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Άπνοια ύπνου. Ποιες είναι οι συνέπειες στον οργανισμό

Η άπνοια θεωρείται μία επικίνδυνη διαταραχή της αναπνοής στον ύπνο, με σοβαρές συνέπειες για την υγεία του ανθρώπου. Πώς επηρεάζει τον οργανισμό;

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ακμή: Καθαρό δέρμα βήμα- βήμα

‘Εχετε ακμή; Πρέπει να ξεχάσετε την πίτσα για να απαλλαγείτε; Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε την ακμή και να αποκτήσετε ωραίο δέρμα.

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

10… περίεργοι τρόποι να γλιτώσετε το κρυολόγημα

Μπορεί η…βότκα, το μασάζ και ένα στυλό να μας προστατεύσουν από τη γρίπη και το κρυολόγημα; 10 παράξενοι τρόποι προστασίας του οργανισμού.