Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρηκοΐα

Ποια είναι η εκπαιδευτική παρέμβαση όσον αφορά στο λόγο, στα παιδιά με βαρηκοΐα.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιμετώπιση και θεραπεία ουλών από ακμή

Η θεραπεία της ακμής στο πρώιμο στάδιό της βοηθά στο να μην δημιουργηθούν μόνιμες ουλές. Όταν αυτές δημιουργηθούν είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κίνδυνο η υγεία των στελεχών

Τα στελέχη σήμερα, καλούνται να διαχειριστούν σωστά, εκτός του χρόνου και των οικονομικών τους, τα θέματα πρόληψης της υγείας τους. Είναι επιτακτική ανάγκη η βελτίωση του τρόπου ζωής σε έναν πιο δραστήριο και υγιεινό.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δημόσιες τράπεζες φύλαξης βλαστοκυττάρων: κόστος και οφέλη

Ποια είναι η πραγματική απήχηση των υπηρεσιών φύλαξης βλαστοκυττάρων στην κοινωνία και τι κοστίζουν στις οικονομίες των κρατών;

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συντροφικές σχέσεις: Πόσο κοντά σε αντέχω;

‘Το αγαπημένο ‘παιχνίδι’ του Γιάννη και της Μαρίας ήταν ο ‘σαματάς’. Ήξεραν και οι δύο την πρώτη κίνηση του παιχνιδιού: μια σιωπηλή συμπεριφορά, όπως τα μούτρα, τα απανωτά τσιγάρα, η απόσυρση ή ο εκνευρισμός.

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πανεπιστήμιο: κάθε αρχή και δύσκολη!

Ο νεαρός φοιτητής νιώθει περήφανος και χαρούμενος για την έναρξη του νέου αυτού κύκλου στη ζωή του, καθώς και την ανάγκη να αυτονομηθεί τώρα πια από τους γονείς του. Ωστόσο, μαζί με την υπέροχη αίσθηση ελευθερίας έρχεται και η ευθύνη.

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη σχολικής χρονιάς και μεταβάσεις

Το ξεκίνημα του σχολείου οδηγεί τα παιδιά όλων των ηλικιών σε μια καινούρια πραγματικότητα.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αγγίζοντας το τέλειο στήθος

Πάνω από το 40% των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είναι ικανοποιημένο από το στήθος του. Ευτυχώς, η πλαστική χειρουργική έχει εξελίξει πληθώρα τεχνικών που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε αισθητικό πρόβλημα.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Axαλασία Οισοφάγου

Οι άνθρωποι με αχαλασία έχουν αυξανόμενη δυσκολία στην κατανάλωση στερεάς τροφής και υγρών. Η αχαλασία μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια βάρους, και αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου οισοφάγου.

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χοροθεραπεία ως θεραπεία επιλογής για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Η χοροθεραπεία είναι ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο δουλειάς με παιδιά που πάσχουν από συναισθηματικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες.