Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Παχυσαρκία και Ευρώπη: τι δείχνουν οι αριθμοί της τελευταίας εικοσαετίας στους ενήλικες

Η αύξηση του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας στον ευρωπαϊκό ενήλικο πληθυσμό είναι άκρως ανησυχητική. Οι χώρες με τα χαμηλότερα, αλλά συνεχώς αυξανόμενα, ποσοστά είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελβετία.

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα 'όπλα' της ψυχολογίας κόντρα στην κρίση

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα έχουν και παράπλευρες επιπτώσεις: δεν αντιμετωπίζουμε μόνο πίεση στην εργασία μας ή στην κοινωνική μας ζωή, αλλά και στην ίδια μας τη σκέψη, τη συμπεριφορά μας.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Λιποαναρρόφηση ′Bodytite′ με ραδιοσυχνότητες

Πρόκειται για μια θεραπεία σώματος που μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του σώματος προσφέροντας αδυνάτισμα, σύσφιξη και γλυπτική Σώματος.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Αυξητική στήθους με σιλικόνη

Το όφελος της γυναίκας από μια τέτοια επέμβαση είναι ένα αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα ως προς το μέγεθος και το σχήμα του στήθους.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Ισορροπημένη και πλήρης διατροφή για γερά οστά

Η οστεοπόρωση πλήττει παγκοσμίως εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως άνω των 50 ετών. Κλειδί για την πρόληψή της είναι η ισορροπημένη καθημερινή διατροφή, ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη 'δημιουργία και συντήρηση' των οστών μας.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Μεσογειακός πυρετός: Μια νόσος της Μεσογείου

Η νόσος προσβάλλει σχεδόν αποκλειστικά άτομα που διαμένουν στην περιοχή της Μεσογείου.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Γλωσσική ορθοδοντική και αισθητική οδοντιατρική

H Γλωσσική Ορθοδοντική θυμίζει την κλασική Ορθοδοντική, αλλά τα αντιαισθητικά σιδεράκια έγιναν εδώ πολύ πιο μικρά και κρύφτηκαν στο εσωτερικό του στόματος και στην πίσω επιφάνεια των δοντιών.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει 600.000 κάθε χρόνο

Tο ένα τρίτο περίπου από τους 600.000 παθητικούς καπνιστές που χάνονται είναι παιδιά τα οποία χάνονται από πνευμονία, άσθμα ή ανεξήγητο αιφνίδιο θάνατο.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Ατροφική γαστρίτιδα: Μια πολυσυστηματική νόσος

Η ατροφική γαστρίτιδα αποτελεί ένα πολυσυστηματικό νόσημα, διότι συνδέεται πολλές φορές με κακή απορρόφηση ζωτικών βιταμινών.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

‘Oμορφη και λαμπερή στο ρεβεγιόν

Η αισθητική ιατρική μας δίνει λύσεις της τελευταίας στιγμής για να είστε όπως έχετε ονειρευτεί την ημέρα του ρεβεγιόν και μάλιστα με μη επεμβατικούς τρόπους.