Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Oral B Vitality: Ολοκληρωμένος καθαρισμός δοντιών σε 3 βήματα

Για την καλή υγεία της στοματικής μας κοιλότητας επιβάλλεται το σωστό καθημερινό βούρτσισμα. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B Vitality είναι σχεδιασμένη να καθαρίζει και να αφαιρεί τις κηλίδες από τα δόντια μας, αλλά και να λευκαίνει.

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Ρεφλεξολογία και εργασία

Ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι, η Ρεφλεξολογία βοηθά αποτελεσματικά τη βελτίωση προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την εργασία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εργασιακή απόδοση.

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Πολυκυστικές ωοθήκες: Το πιο συνηθισμένο ορμονικό πρόβλημα

Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι το πιο συνηθισμένο ορμονικό πρόβλημα σε γυναίκες γόνιμης ηλικίας. Ποια είναι τα συμπτώματα;

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ινομυώματα: Διάγνωση και θεραπεία

Τα ινομυώματα είναι καλοήθεις όγκοι της μήτρας που προέρχονται από το μυϊκό τοίχωμα. Παρουσιάζονται σε γυναίκες γόνιμης ηλικίας, ενώ υποστρέφουν και εξαφανίζονται στην εμμηνόπαυση.

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010

Χειροπρακτική: Ποιες παθήσεις μπορεί να θεραπεύσει

H Χειροπρακτική είναι μια ανεξάρτητη επιστήμη υγείας που ασχολείται με τη θεραπεία και πρόληψη των νευρομυοσκελετικών παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, αλλά και των άκρων, και τις επιπτώσεις που έχουν αυτές στο νευρικό σύστημα και γενικά στην υγεία.

Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2010

Φλεβίτιδα στα κάτω άκρα: Τρόποι ανακούφισης

Η διεύρυνση των φλεβών στα κάτω άκρα είναι σήμερα από τις συχνότερες παθήσεις που προσβάλλουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Ποια είναι τα αίτια;

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

Γονική επιθετικότητα: το αυγό του φιδιού;

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία γονείς που κακοποιούν τα παιδιά τους ήταν κακοποιημένοι στην παιδική τους ηλικία. Το μοίρασμα της επιθετικότητας στα παιδιά πολλαπλασιάζει το πρόβλημα.

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010

Ευχάριστα νέα για τους υπερτασικούς

Η πίεση πρέπει να είναι σταθερά κάτω από 120-130 mg Hg καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με την ελάχιστη πίεση, που ο κόσμος αποκαλεί μικρή πίεση, να μην ξεπερνά τα 80 mg Hg.

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010

Ρινικοί Πολύποδες

Παρά το γεγονός ότι η αιτιολογία των ρινικών πολυπόδων είναι άγνωστη φαίνεται ότι και εδώ κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα σιτευτικά κύτταρα.

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010

Έφηβοι: Επαναστάτες με αιτία

Κατά ένα παράδοξο τρόπο έχουμε συνηθίσει όλοι μας να κατακρίνουμε την αρνητική συμπεριφορά των νέων αναθέτοντας το βάρος της ευθύνης στις δικές τους πλάτες.