Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2010

Ακόμα μία ‘κακή’ χοληστερίνη

Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η LDL χοληστερίνη, η επονομαζόμενη κακή, είναι η κυρίως υπεύθυνη μορφή χοληστερίνης για τη δημιουργία της αθηροσκλήρωσης των αρτηριών όταν είναι υψηλή η τιμή της στο αίμα.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2010

Mommy Makeover: Μαμάδες σε τροχιά ολικής επαναφοράς!

Μετά τον τοκετό, η αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και των ραγάδων της κοιλιάς, του πεσμένου στήθους και της χαλάρωσης του κόλπου απαιτεί την παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010

Πώς να αντιμετωπίσετε το εργασιακό άγχος

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία τους και βιώνουν τις αντίστοιχες επιπτώσεις τόσο στην επαγγελματική τους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010

Σιδεράκια και γλωσσική ορθοδοντική

Τα σιδεράκια είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Οι τελευταίες γενιές έχουν μεγαλώσει με αυτά και οι περισσότεροι λίγο-πολύ έχουν κάποιον δικό τους που τα φορούσε για να ισιώσουν τα στραβά του δόντια.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Μην παραλείπετε το αντηλιακό και τον χειμώνα

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, βάζετε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των ημερών του καλοκαιριού, ενώ τον χειμώνα όχι τόσο. Λόγω των μικρής διάρκειας και κρύων χειμερινών ημερών ξεχνάτε ευκολότερα ότι ο ήλιος δεν κοιμάται ποτέ...

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Προβλήματα υγείας κατά την περίοδο των γιορτών

Η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει ως συνέπεια την αύξηση της συχνότητας εμφάνισης νοσηρών φαινομένων.

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Αρτηριοσκλήρυνση και αθηροσκλήρωση: Ποια είναι η διαφορά

Πολλοί συγχέουν την αρτηριοσκλήρυνση με την αθηροσκλήρωση. Η αρτηριοσκλήρυνση δεν είναι τίποτα άλλο από απώλεια της ελαστικότητας των αρτηριών.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Λαπαροσκοπική... επανάσταση στην αντιμετώπιση της κήλης

Mε μια νέα λαπαροσκοπική τεχνική από μία μοναδική οπή στον ομφαλό του ασθενούς, μπορούμε πλέον να διορθώσουμε χειρουργικά βουβωνοκήλες και μετεγχειρητικές κοιλιοκήλες.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Θεραπείες ανδρικής υπογονιμότητας

Ποιες θεραπείες αντιμετωπίζουν την αντρική υπογονιμότητα;

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

10 ερωτήσεις για το Laser στην οδοντιατρική

Τα οδοντιατρικά Laser επιτρέπουν την καταπολέμηση της τερηδόνας, χωρίς τον 'ενοχλητικό' τροχό.