Διατροφή

Ψητή μπανάνα σε ροδέλες πορτοκαλιού

Μια συνταγή που ενδείκνυται για ανθρώπους με υπέρταση.

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Γράφει η Αγγελική Ζαφειράκη

Υλικά για 4 άτομα

4 μπανάνες
2 πορτοκάλια
150 γρ. φιλέ αμυγδάλου
200 ml γλυκό λευκό κρασί

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα πορτοκάλια και τα κόβετε σε ομοιόμορφες λεπτές φέτες. Τα βράζετε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το κρασί μέχρι να μείνει το 1/3 του κρασιού. Βάζετε το πορτοκάλι σαν βάση σε ατομικές φορμίτσες φούρνου. Ανακατεύετε την μπανάνα με το αμύγδαλο και το κρασί που σας έχει απομείνει, το αδειάζετε στα φορμάκια και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει η μπανάνα και το αμύγδαλο αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45 λεπτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων