Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) προσφέρουν για πρώτη φορά ένα πλήρες, εξ αποστάσεως, εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης στα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (Medical Devices).

Μέσω του καινοτόμου αυτού προγράμματος θα εξειδικευτείτε στο σύγχρονο ευρωπαϊκό και εθνικό κανονιστικό πλαίσιο και τις απαιτήσεις για την έρευνα, την ανάπτυξη, την αξιολόγηση, την πιστοποίηση, τη διαχείριση και την εμπορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Ι/Π).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων/οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιοϊατρικής τεχνολογίας και των υπηρεσιών υγείας. Εκπαιδευτές είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία, τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και άλλους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες και με την επιτυχή ολοκλήρωσή του απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης με 3 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την εγγραφή, το κόστος συμμετοχής και την έναρξη των μαθημάτων, παρέχονται στην ιστοσελίδα https://biotech.cce.uoa.gr  | e-mail: [email protected]  |  [email protected]

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απλές συμβουλές για διατροφή και καλή υγεία
CrossFit: Όσα θέλετε να ξέρετε
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;