Η The Hellenic Initiative Canada, σε συνεργασία με την The Hellenic Initiative και την Ergo Capital, ανακοινώνει τις επιχειρηματικές ομάδες που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα «Accelerate Greece», το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο, ξεκινώντας στις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης καινοτόμων ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα από εντατικά εργαστήρια, εξειδικευμένη εκπαίδευση, mentoring από στρατηγικούς συμβούλους και δικτύωση με επενδυτές, το πρόγραμμα εξοπλίζει τους επιχειρηματίες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχουν στον κλάδο τους. Επιπλέον, λόγω της τοποθεσίας του στο Τορόντο, οι συμμετέχουσες νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση στο Elevate Festival, τη μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας και καινοτομίας του Καναδά.

Το Accelerate Greece θα φιλοξενηθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των startups και προάγει την καινοτομία. Η The Hellenic Initiative Canada και η The Hellenic Initiative θα καλύψουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στον Καναδά για τις επιλεγμένες startups, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Οι επιλεγμένες επιχειρηματικές ομάδες για το πρόγραμμα Accelerate Greece:
Managi: Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για διεθνείς αγοραστές ελληνικών τροφίμων και ποτών, που προσφέρει έναν ενιαίο χώρο για την εύκολη προμήθεια προϊόντων από πολλούς προμηθευτές. Παρέχει επίσης υπηρεσίες εξαγωγής και πωλήσεων στους παραγωγούς, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων τους, δημιουργώντας ένα γρήγορο και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
GrandMama: Μια ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει οικογένειες με αξιόπιστους φροντιστές, προσφέροντας εξατομικευμένη κατ' οίκον φροντίδα για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία. Η πλατφόρμα επιτρέπει στις οικογένειες να επιλέγουν άμεσα και εύκολα επαγγελματίες φροντιστές, βελτιώνοντας την καθημερινή ζωή των αγαπημένων τους προσώπων.

TPL: Μια εταιρεία που συνδέει προμηθευτές, αγορές και υπηρεσίες logistics για τη δημιουργία μιας ευέλικτης και καινοτόμου ολοκληρωμένης λύσης. Η TPL επιτρέπει την τοποθέτηση, προώθηση, πώληση και παράδοση προϊόντων σε διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της βελτιστοποίησης των λειτουργιών τους.

Με το σύνθημα «Φτιάξτε το στην Ελλάδα. Πουλήστε το στον κόσμο», το «Accelerate Greece» υποστηρίζει ουσιαστικά τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους τα εργαλεία και τις συνδέσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στην παγκόσμια αγορά. Αυτή η πρωτοβουλία προωθεί την ελληνική επιχειρηματικότητα και ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και του δυναμικού startup οικοσυστήματος της Βόρειας Αμερικής.

To egg - enter grow go, ο επιχειρηματικός επιταχυντής της Eurobank είναι ο χορηγός φιλοξενίας του προγράμματος επιτάχυνσης για την εναρκτήρια δεξίωση του φετινού Accelerate Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Η υποστήριξή τους υπογραμμίζει τη δέσμευσή τους να ενδυναμώσουν την επόμενη γενιά Ελλήνων επιχειρηματικών ηγετών. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή ενός μεταμορφωτικού ταξιδιού για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση θανάτων κατά 2,8% το επτάμηνο στην Ελλάδα
Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του InnoHealth Forum 2024
Αγαπηδάκη: Τις επόμενες ημέρες η ΚΥΑ για δωρεάν έλεγχο γονιμότητας στις γυναίκες