Ο θρύλος του θεάματος Liza Minnelli (78 ετών) συστήνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. "Δεν το ζητήσατε, αλλά έχω κάποιες συμβουλές για εσάς: Φροντίστε το σώμα σας, γιατί μπορεί να ζήσετε περισσότερο απ' ό,τι περιμένετε", είπε η Μινέλι στον τραγουδιστή Μάικλ Φάινστιν (68) σε συνέντευξή της για το περιοδικό “Interview”.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μιας μακράς ζωής, η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξήγησε: "Απλώς συνεχίζω να αντικαθιστώ μέρη και συνεχίζω. Πρέπει να το αντιμετωπίζεις και να είσαι ευτυχισμένη, και όπως τραγουδούσε και με δίδαξε ο Dick Van Dyke: 'Put on a Happy Face'".

Η κόρη της ηθοποιού Τζούντι Γκάρλαντ και του σκηνοθέτη Βινσέντε Μινέλι ανήκει μία από τις μικρές ομάδες των βραβευμένων με το βραβείο "EGOT".

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κερδίσει τα τέσσερα σημαντικότερα βραβεία στη βιομηχανία του θεάματος - Emmy, Grammy, Oscar και Tony. Η μουσική διασκευή του "Cabaret", στην οποία υποδύθηκε μια τραγουδίστρια νυχτερινού κέντρου στο Βερολίνο του 1931, της χάρισε παγκόσμια επιτυχία και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
4 νέα κρούσματα λοιμώξεων από ιό του Δυτικού Νείλου, κανένας θάνατος
Πρωτότοκα παιδιά και μοναχοπαίδια μπορεί να εμφανίζουν άγχος ή κατάθλιψη ακόμα και στην ηλικία των 8 ετών
Δικά μας τα φάρμακα, δεν υπήρχε δόλος, δηλώνει ο σύζυγός της γιατρού από τη Μυτιλήνη