Νέα παράταση ακούγεται ότι θα ζητήσουν την Παρασκευή οι νομικοί παραστάτες των 33 Ιδιωτικών Κλινικών της Αττικής που έχουν κληθεί για την κατάθεση απολογητικού υπομνήματος σχετικά με τα ευρήματα των Ιδιωτικών Ελεγκτικών εταιριών το 2014 για τις υποβολές του 2013....

Πάντως, παρά τα τρεχάματα του κλάδου... η επιστολή προς τον νέο Υπουργό Υγείας για Καλή επιτυχία στο έργο του στάλθηκε. Και λέει μεταξύ άλλων τα εξής: "

Η υγεία ως αγαθό απαιτεί χρηματοδότηση σύμφωνα με τις ανάγκες αλλά και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές πολιτικές που δαπανούν 7-8% του ΑΕΠ ενώ εμείς μόνο 5%. Οι ιδεοληψίες για οτιδήποτε ιδιωτικό παύουν να υπάρχουν.

Όμως ως Κυβέρνηση θα πρέπει να ασχοληθείτε με την επιβίωση του Ιδιωτικού τομέα που συμβάλλει στο Ελληνικό Σύστημα Υγειας ως ένας από τους 2 πυλώνες, με την αύξηση της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ, την κατάργηση των ληστρικών μέτρων των Rebate and Claw Back, την μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 6%, όπως τα φάρμακα, την ένταξη των οφειλόμενων ποσών από Claw back στη ρύθμιση των 120 δόσεων και την δραστική μείωση της γραφειοκρατίας και στον περιορισμό του κράτους σε εποπτικό ρόλο."

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εξελιγμένο στηθοσκόπιο ανιχνεύει την καρδιακή ανεπάρκεια της εγκυμοσύνης
Θεσσαλονίκη: "Κορδέλες" εγκαινίων σε σύγχρονο στεφανιογράφο και κέντρο μελανώματος
Υπάρχουν τροφές που μας αποτοξινώνουν;