Άσκηση

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014

Επτά σούπερ ασκήσεις για κοιλιακούς

Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους κοιλιακούς σας, πέρα από προσεγμένη διατροφή, θα πρέπει να ακολουθήσετε και την κατάλληλη προπόνηση. Επτά ασκήσεις που φέρνουν αποτελέσματα.

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστείτε…χορεύοντας

Αν βαριέστε το γυμναστήριο ή το περπάτημα σκεφτείτε τη λύση του χορού. Ο χορός ως άσκηση βοηθά στην απώλεια βάρους και στην εκγύμναση του σώματος.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Συνθήκες υγιεινής και άθληση…ψηλώνουν τα παιδιά

Οι σωστές συνθήκες υγιεινής και η άσκηση βοηθούν στην ανάπτυξη και στο ύψος του παιδιού. Τι δείχνουν οι έρευνες.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

4 λόγοι για να αγαπήσετε περισσότερο την άσκηση με βάρη

Η άσκηση με βάρη βελτιώνει την εμφάνισή μας αλλά ωφελεί και την υγεία. Δείτε για ποιους λόγους πρέπει να την αγαπήσουμε περισσότερο και να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Τεχνολογία και άθληση: Gadgets που σας ανοίγουν την όρεξη για άσκηση

Βηματομετρητές, ρολόγια, κινητό, είναι ορισμένα μικρά gadgets που αποτελούν κίνητρο για αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Χρήσιμες συσκευές για να αγαπήσετε την άσκηση.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Άθληση και κρυολόγημα: Προσοχή στη μυοκαρδίτιδα

Συχνά η μυοκαρδίτιδα δημιουργείται όταν ένας άνθρωπος αθλείται πρόωρα μετά από μια λοίμωξη. Τι συμβαίνει στην περίπτωση των αθλητών και πώς μπορούν να αποφύγουν τη μυοκαρδίτιδα;

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

12 τρόποι για να αγαπήσετε την άσκηση

Βαριέστε την άσκηση και το γυμναστήριο; Δεν αποτελεί η γυμναστική προτεραιότητά σας; Συμβουλές για να την αγαπήσετε και να σας γίνει συνήθεια.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Ποια γυμναστική μου ταιριάζει;

Αποφασίσατε να ξεκινήσετε γυμναστική αλλά δεν ξέρετε ποιο είδος άσκησης είναι το καλύτερο για εσάς; Οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό είδος.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πέντε σούπερ ασκήσεις για συνολική δύναμη

Αν θέλετε να γυμνάσετε συνολικά το σώμα σας και να δυναμώσετε όλους σας τους μύες, δείτε πέντε σούπερ και αποτελεσματικές ασκήσεις για δύναμη σε όλο το σώμα.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

17 λόγοι για να αγαπήσετε το τρέξιμο

Το τρέξιμο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Εκτός από τα οφέλη στην υγεία δείτε σε ποιους ακόμα τομείς μπορεί να σας βοηθήσει.