Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015
Το άγχος της ...παραλίας: Απλοί κανόνες για χάσιμο κιλώνTο καλοκαίρι πλησιάζει και η εμφάνιση στην παραλία χρειάζεται ενδεχομένως λιγότερα κιλά. Δείτε απλά βήματα για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015
Πόσο νερό χρειαζόμαστε καθημερινά;Το νερό είναι αναγκαίο για τον οργανισμό μας, αλλά πόσο πρέπει να πίνουμε καθημερινά, και από τι επηρεάζεται αυτό;
Τρίτη, 28 Απριλίου 2015
Ζάχαρη: Κάνει πράγματι κακό στον οργανισμό;Κατηγορούμε τη ζάχαρη για πολλά… διατροφικά εγκλήματα. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να της δώσουμε λίγα ελαφρυντικά;
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015
10 τρόφιμα που χρησιμεύουν και ως φάρμακαΣίγουρα, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις ασθενειών, τίποτα δεν αντικαθιστά την επίσκεψη στον γιατρό, αλλά και τα δέκα παρακάτω γιατροσόφια μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα!
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015
Γιαούρτι: Γιατί μας είναι απαραίτητο;Το γιαούρτι βοηθά στο αδυνάτισμα, περιέχει πολλές βιταμίνες και προστατεύει από το κρυολόγημα. Ας δούμε αναλυτικά όλα τα οφέλη που έχει για τον οργανισμό μας.
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015
8 ξηροί καρποί που οφείλουμε να βάλουμε στη διατροφή μαςΟι ξηροί καρποί είναι διατροφικοί… τιτάνες, αλλά δεν τους εντάσσουμε αρκετά στη διατροφή μας. Ας δούμε τους οκτώ πιο υγιεινούς και τις θερμίδες που περιέχουν.
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015
Ποιες είναι οι συνέπειες της φρουκτόζηςΠοιες είναι οι ενδείξεις ότι η φρουκτόζη έχει και αρνητική πλευρά; Ποια είναι τα δυσάρεστα συμπτώματα και τι γίνεται μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας;
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015
Μήλο: Ωφέλιμο για υγεία και ομορφιάΓιατί πρέπει να βάλουμε τα μήλα στην καθημερινή μας διατροφή; Πώς ωφελούν τον οργανισμό μας αλλά και την εμφάνισή μας; Από ποιες νόσους προστατεύουν.
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015
Φούρνος μικροκυμάτων: Κάνει τα τρόφιμα να “χάνουν” διατροφικά;Μία από τις πιο συνήθεις ανησυχίες για τους φούρνους μικροκυμάτων είναι αν “καταστρέφουν” διατροφικά τις τροφές. Τι ισχύει;
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015
Καρκίνος και διατροφή: Τι τρώει ο ασθενής μετά τη διάγνωσηΗ διατροφή μαζί με τη συστηματική φυσική δραστηριότητα και την αποφυγή σε έκθεση καρκινογόνων στοιχείων παίζεi σημαντικό ρόλο στον καρκίνο. Τι πρέπει να τρώει ο ασθενής;