Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015
Τροφές που μας "φουσκώνουν"Πώς μπορούμε να διακρίνουμε ποιες τροφές μας "φουσκώνουν"; Ποια τρόφιμα είναι οι συνήθεις ύποπτοι για το δυσάρεστο συναίσθημα.
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015
Ποια είναι τα πιο παχυντικά φαγητά;Τι εννοούμε με τον όρο ''παχυντική τροφή''; Από ποιους παράγοντες εξαρτάται αν θα παχύνουμε με ένα συγκεκριμένο φαγητό; Ποια φαγητά έχουν τις περισσότερες θερμίδες.
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
Έπεσε κάτω- να το φάω;Πόσο μολύνονται τα τρόφιμα όταν πέφτουν στο δάπεδο; Ποια τρόφιμα συγκεντρώνουν τα περισσότερα βακτήρια όταν πέσουν; Τι λένε οι έρευνες.
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
Σοκολάτα: Κάνει καλό ή κακό;Η αγαπημένη σοκολάτα περιέχει θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά που ωφελούν τον οργανισμό. Ποια είναι όμως τα αρνητικά της σημεία;
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015
Καφεΐνη και παιδιά: Πόση μπορούν να καταναλώνουν;Τα παιδιά μπορούν να πίνουν καφέ; Ποια είναι η ανεκτή ποσότητα καφεΐνης και τι γίνεται με τα ενεργειακά ποτά; Δόσεις καφεΐνης ανά ηλικία.
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015
Πώς θα αδυνατίσω χωρίς άσκηση;Ο καλός ύπνος, το νερό και η αποφυγή της ζάχαρης αποτελούν συμμάχους στο αδυνάτισμα. 8 tips που βοηθούν να χάσετε κιλά χωρίς να ασκείστε.
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015
Τα μικρά μυστικά της σιλουέτας…Το περπάτημα, το ποδήλατο, και ο καλός ύπνος αγαπούν τη σιλουέτα μας. Ποιος είναι ο ρόλος της έλλειψης στρες;
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015
Τρώτε αργά και απολαυστικάΗ προσεκτική κατανάλωση της τροφής είναι στενά συνδεδεμένη με την πέψη, άρα και με το μεταβολισμό μας. Πώς πρέπει να τρώμε;
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015
Ακτινίδιο: Ποια είναι τα οφέλη του για την υγείαΠλούσιο σε βιταμίνη C, το ακτινίδιο ωφελεί το δέρμα, συμβάλλει σε καλύτερο ύπνο, ωφελεί την καρδιά και περιορίζει τη δυσκοιλιότητα. Δείτε αναλυτικά τις ‘’αρετές’’ του.
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015
5 μύθοι για τους φούρνους μικροκυμάτωνΤο ζέσταμα στα μικροκύματα αποτελεί κίνδυνο για τις θρεπτικές ουσίες; Το ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων είναι ασφαλές; Μύθοι και αλήθειες.