Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Εξοικονομήστε χρήματα...τρώγοντας θρεπτικά

Συχνά, αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο το fast food να είναι πολύ πιο φθηνό από ένα μαγειρεμένο φαγητό, μπαίνοντας στον πειρασμό να θεωρήσουμε πως ίσως μια πιο 'ανθυγιεινή' διατροφή είναι πιο συμφέρουσα για το πορτοφόλι μας.

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Τονοσαλάτα με φρέσκο άνηθο

Μια σαλάτα γεμάτη μυρωδιά και αλμύρα θάλασσας.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Αποφύγετε τις δίαιτες της μόδας

Δεν υπάρχουν τρόφιμα και χάπια που να καίνε το λίπος με μαγικό τρόπο. Κανένα τρόφιμο δεν μπορεί να επέμβει και να αλλάξει το γενετικό κώδικα.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Απεργίες και διατροφή...στο αυτοκίνητο

O οργανισμός δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένος να μεταβολίσει αυτό που τρώμε, καθώς μια άλλη εργασία του σώματος είναι σε προτεραιότητα.

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Τα συντηρητικά στη διατροφή μας

Για να επιτευχθεί η μακρύτερη συντήρησή τους τα υλικά ή τα τρόφιμα υφίστανται διάφορες ειδικές επεξεργασίες, ενώ είναι ιδιαίτερα συχνή η προσθήκη σε αυτά ουσιών που ονομάζονται συντηρητικά.

Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011

Τα ευεργετικά ροφήματα του χειμώνα

Μια από τις καλύτερες 'συντροφιές' για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα φλιτζάνι ζεστό αφέψημα ή έγχυμα από το αγαπημένο μας βότανο.

Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011

Μικρές αλλαγές φέρνουν τη μεγάλη διαφορά

Τι πήγε στραβά στην απώλεια κιλών; Μήπως οι στόχοι που βάλατε ήταν πολλοί και δύσκολοι; Βελτιώστε την επίτευξη των στόχων σας με συγκεκριμένα βήματα.

Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού

Η αξιοσημείωτη επίδραση του ροδιού στην αντιμετώπιση των διάφορων προβλημάτων ίσως βασίζεται στο γεγονός ότι τα συστατικά του ροδιού απορροφώνται πιο αποτελεσματικά από την κυκλοφορία του αίματος.

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011

Κουζίνα: ′Πεδίο′ μάχης για εσάς και τα παιδιά σας;

Η άρνηση των μικρών μας φίλων να φάνε το φαγητό, η ανυπομονησία να σηκωθούν από το τραπέζι, η αρνητική κριτική για τις γεύσεις είναι συχνά τα φλέγοντα ζητήματα μιας οικογένειας στο στρογγυλό τραπέζι!

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011

Σκεφτόμαστε έξυπνα, τρεφόμαστε υγιεινά

Η εμπειρία έχει δείξει ότι είναι δύσκολο να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε το ιδανικό μας βάρος χωρίς να μάθουμε να τρώμε ισορροπημένα και υγιεινά. Σκεφτείτε...υγιεινά.