Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023, 11:44

Ποια είναι τα τρόφιμα που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου [μελέτη]

Έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «European Heart Journal».

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023, 08:00

Το κόστος ζωής επιδεινώνει την υγεία των παιδιών στη Βρετανία

Tι αναφέρουν οι νοσηλευτές που εργάζοται σε σχολεία της χώρας.

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023, 21:00

Διατροφή μετά τα 40: Τι να προσέχουμε;

Πέρα από τις αλλαγές στη διαδικασία απώλειας βάρους, μετά τα 40 αλλάζουν και οι ανάγκες για μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023, 13:57

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακαλεί ζελεδομπουκίτσες

Πρόκειται για τα προϊόντα “LIUM Jelly Ume” και “LIUM Jelly Ume Mango” με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 12/09/2023.   

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 14:28

Παράταση έως τέλος του έτους στο ''Καλάθι του νοικοκυριού''

Παράλληλα, θα επεκταθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 το μέτρο του μέγιστου περιθωρίου κέρδους για τις επιχειρήσεις που εμπορεύονται βασικά καταναλωτικά προϊόντα και καύσιμα.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 11:10

Ματίνα Παγώνη: Δεν χρειάζεται πανικός για την ασπαρτάμη

Πρέπει να αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα της μελέτης, τονίζει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, 16:15

Νέες γονιδιωματικές τεχνικές στα συστήματα διατροφής: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώνει νέο σχέδιο κανονισμού

Σήμερα, περισσότερο από το 90% των καλλιεργειών που παράγονται με NGTs εντοπίζονται στη Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και οι αναπτυσσόμενες χώρες στην Αφρική και τη Νότια Ασία εφαρμόζουν ταχέως αυτές τις τεχνολογίες.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, 14:47

Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων: Μπιφτέκι Κοτόπουλου χωρίς γλουτένη και Σουβλάκι Κοτόπουλο

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα εν λόγω προϊόντα  να μην τα καταναλώσουν.

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, 12:29

Γιατί θα ακριβύνει κι άλλο η σοκολάτα

Προειδοποίηση από την Γκάνα στην Ευρώπη. 

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, 15:38

Λαϊκές αγορές: Πάγκους από 3D εκτυπωτές μπορεί να έχουν μελλοντικά

Ο καθηγητής Παναγιώτης Πάγκαλος μαζί με τους φοιτητές του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδίου του ΠΑ.Δ.Α., παρουσίασαν 9 διαφορετικές προτάσεις.