Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 15:32

1o Διεθνές Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Συμπόσιο του Πανεπιστημίου YALE

Η κρητική Διατροφή και ο κρητικός τρόπος ζωής στο επίκεντρο.

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023, 09:56

1ο Διεθνές Γαστρονομικό και Πολιτιστικό  Συμπόσιο του Πανεπιστημίου YALE  

Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και το Πανεπιστήμιο YALE.

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023, 12:55

Η καλή διατροφή στο επίκεντρο του Delphi Forum

Είμαστε πρωταθλητές στην παιδική παχυσαρκία στην Ευρώπη.

Τρίτη, 02 Μαΐου 2023, 16:28

Ιδρύθηκε η Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων  Aρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής (Ε.ΕΠ.Α.Ζ.)

Κύριο αίτημα, η ένταξη του ελληνικού αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου στα προστατευόμενα επαγγέλματα, καθώς ο κλάδος τελεί υπό εξαφάνιση.

Τρίτη, 02 Μαΐου 2023, 13:33

Τι θα τρώμε το 2040;

Το θέμα του μέλλοντος των τροφίμων συζητήθηκε στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 15:12

Ανακαλείται χαβιάρι προέλευσης Γερμανίας

Διαπιστώθηκε ότι είναι επιμολυσμένο με τον παθογόνο μικροοργανισμό «Listeria monocytogenes».  

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 13:31

Κρητική διατροφή και παράδοση στο 1ο Διεθνές Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Συμπόσιο του Πανεπιστημίου YALE

Από τις 3 έως τις 5 Μαΐου, το Ηράκλειο θα αποτελέσει το επίκεντρο του διεθνούς γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με έναν τριήμερο εορτασμό που θα αναδείξει τις διατροφικές παραδόσεις της Κρήτης ανά τους αιώνες.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023, 12:00

Στον Ε.Φ.Ε.Τ. ο επικεφαλής του επιστημονικού της EFSA καθηγητής Carlos Das Neves

Συμμετείχε σε συνάντηση με εκπροσώπους αρμοδίων αρχών ασφάλειας τροφίμων και δημόσιας υγείας και διακεκριμένους επιστήμονες της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, 16:01

Περισσότερα από 1 εκατ. πακέτα τροφίμων έκτακτης ανάγκης σε παιδιά στην Μεγάλη Βρετανία

Η ανάγκη είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι κατά το πρώτο έτος της πανδημίας, που αναμενόταν ένα μοναδικό ρεκόρ.