Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009, 18:23

Ο χυμός από παντζάρι ενισχύει την αντοχή στην άσκηση

Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν νέο τρόπο να τονώνουν ανθρώπους που χρειάζονται περισσότερες δυνάμεις για να ασκούνται με μεγαλύτερη διάρκεια-το χυμό από παντζάρι.

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009, 14:18

Μεσογειακή διατροφή και άσκηση αποτελούν 'ασπίδα' κατά του Alzheimer

Η Μεσογειακή διατροφή και η άσκηση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου Alzheimer, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘Journal of the American Medical Association’.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009, 17:38

Η άσκηση ωφελεί τους καρκινοπαθείς μακροπρόθεσμα

Για τους υπέρβαρους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που είχαν διαγνωστεί με καρκίνο στο μαστό, τον προστάτη και το παχύ έντερο φαίνεται πως είναι μεγάλης σημασίας το μήνυμα να τρώνε σωστά και να ασκούνται.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009, 19:08

Η έντονη καθημερινή άσκηση απομακρύνει τον καρκίνο

Η αυξημένη κατανάλωση οξυγόνου που σχετίζεται με μέτρια έως έντονη άσκηση φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009, 18:37

Ο ύπνος βοηθά τις νέες μητέρες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ο κάλος βραδινός ύπνος μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το ίδιο σημαντικός με την άσκηση και τη διατροφή όσον αφορά την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009, 15:12

Εκτεθειμένα στον κίνδυνο πυρκαγιάς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας ελλιπών μέτρων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας

Την ελλιπή πυροπροστασία και τα προβλήματα στη λειτουργία των μέτρων πυρασφάλειας στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης υπογράμμισαν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια σύσκεψης μετά την άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009, 17:19

Η άσκηση μετά τα 30 απομακρύνει τον καρκίνο στο μαστό

Μετά την ηλικία των 30, η άσκηση για περισσότερο από μια ώρα την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου που αντιμετωπίζει μια γυναίκα να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009, 18:31

Υπάρχει προσωπικότητα που επιμηκύνει τη ζωή;

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι ζούνε περισσότερο από άλλους; Γνωρίζετε τις συνήθεις εξηγήσεις. Σωστή διατροφή χωρίς καταχρήσεις, τακτική άσκηση και…αν είστε σαν την ασυνήθιστη Γαλλίδα που πέθανε στα 122…κάπνισμα μέχρι τα 117!

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009, 17:12

Η άσκηση μειώνει τη θνησιμότητα από καρκίνο στο μαστό

Γυναίκες που συμμετέχουν σε ασκήσεις αναψυχής και αθλήματα μπορεί ενδεχομένως να περιορίζουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο στο μαστό καθώς και υποτροπής.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009, 19:19

Καρδιακή ανεπάρκεια: Βλαβερό το κοιλιακό λίπος, ωφέλιμη η άσκηση

Το επιπλέον λίπος στην κοιλιά μπορεί ενδεχομένως να καθιστά περισσότερο πιθανή την καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ η άσκηση μπορεί πιθανόν να βοηθά ασθενείς με την πάθηση.