Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Από παράταση σε παράταση...

Παράταση στην παράταση πάει όπως φαίνεται η αποστολή προς τον ΕΟΠΥΥ του Αρχείου Ηλεκτρονικών Δεδομένων από όλους τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ Ιδιώτες παρόχους διαγνωστικών υπηρεσιών Αξονικής, Mαγνητικής Τομογραφίας και Ψηφιακής Μαστογραφίας (Διαγνωστικά Κέντρα και Κλινικές) καθώς οι τελευταίοι δηλώνουν αδύναμοι να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Στο επίκεντρο οι γνωματεύσεις ειδικής διατροφής

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τις γνωματεύσεις ειδικής διατροφής, καθώς άλλα ζητά η πλατφόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και άλλες οδηγίες δίνει σχετικό ΦΕΚ.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Ζητούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας

Mε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων στο Ερρίκος Ντυνάν κηρύχθηκε 5ωρη στάση εργασίας για σήμερα (20 Δεκεμβρίου 2018), από 07:00 έως 12:00, με αιτήματα:Τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη διατήρηση των όρων και συνθηκών απασχόλησης των εργαζομένων σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό σχέδιο τελικώς υιοθετηθεί για το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Aναμένοντας νέες συμφωνίες

Παραδοσιακά... η χρονιά κλείνει με κάποια deal. Άρα, γιατί να γίνει κάτι διαφορετικό φέτος... Πληροφορίες λένε ότι εταιρεία πούλησε ένα βασικό της παρακλάδι σε ανταγωνιστή.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Στις επάλξεις λόγω των επικείμενων ανακοινώσεων

Κλείνουν αυτή την Παρασκευή οι φαρμακοβιομηχανίες εν όψει των εορτών και οι περισσότερες θα ανοίξουν στις 3 Ιανουαρίου.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Θα το δούμε και στην Ελλάδα;

Σήμερα, λέει, το δημόσιο σύστημα υγείας της Αγγλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να αποζημιώνει μια εφαρμογή στο κινητό, η οποία ουσιαστικά θα υποβοηθά τους διαβητικούς να ακολουθούν κατά γράμμα την αγωγή τους.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο χαμένος φάκελος

Ποιας φαρμακοβιομηχανίας ο φάκελος που είχε καταθέσει για νέο σκεύασμα χάθηκε και τον ψάχνουν; Κάτι η μεταφορά των αρχείων από τον ΕΟΦ στον ΗΤΑ, κάτι το γεγονός ότι παραιτήθηκαν στελέχη που ήταν υπεύθυνα για την παραλαβή φακέλων και το συμβάν έγινε.

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Δικηγορικά γραφεία για τα αναδρομικά των γιατρών

Άμεση ήταν η αντίδραση δικηγορικών γραφείων στο θέμα της καταβολής αναδρομικών στους νοσοκομειακούς γιατρούς.Αμέσως μετά τη δημοσίευση της νομοθετικής διάταξης σε ΦΕΚ, έσπευσαν να διεκδικήσουν τα ποσοστά τους.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Οι καλές κινήσεις πρέπει να λέγονται!

Μια τάξη στα αχαρτογράφητα νερά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα επιδιώξει να βάλει το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού: «Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Είχε αποτέλεσμα ο αγώνας

Oι αγώνες των φυσικοθεραπευτών ευοδώθηκαν και τελικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την απόσυρση της παραγράφου του άρθρου 74 που προέβλεπε την παροχή φυσικοθεραπείας σε Γυμναστήρια αναγνωρίζοντας τις αιτιάσεις του Π.