Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Στενά έως ανύπαρκτα τα περιθώρια...

Aντίθετα τουλάχιστον στα άρθρα που τους αφορούν στον νέο ΕΚΠΥ (Ενιαίο Κανονισμό Παρόχων Υγείας) ακούγεται ότι είναι τα Κέντρα Αποκατάστασης.

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Επανάληψη.για τρίτη φορά

Το είπε μία, το είπε δύο, το λέει και μια τρίτη φορά, αφού όπως φαίνεται δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό. Ποιος; ο ΕΟΠΥΥ, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη χθες προς όλους τους παρόχους – προμηθευτές του Οργανισμού στους οποίους καταλογίστηκε ποσό αυτόματης επιστροφής (clawback).

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μια πονεμένη ιστορία...

Μια πονεμένη ιστορία έλαβε τέλος. Η απόφαση πάρθηκε από τον ΠΦΣ την προηγούμενη εβδομάδα και η εταιρεία ΕΤΕΣΤΑ θα διαλυθεί (η οποία εδώ και καιρό ήταν στον πάγο).

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μπλόκο από τον ΕΟΦ

Mπλόκο στην εταιρεία Shenzhenshi Sendi με έδρα την Κίνα έβαλε ο ΕΟΦ.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Φθινοπωρινοί ψεκασμοί για κουνούπια στην Ανατολική Αττική...

Ερωτήματα προκαλούν πρόσφατες αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για αεροψεκασμούς κατά των κουνουπιών μέσα στον Σεπτέμβριο.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Tριγωνική σχέση

Τριγωνικές σχέσεις μεταξύ της "κεφαλής" κλινικής- πωλητή εταιρείας-εταιρείας έχουν καταγγείλει φαρμακευτικοί σύλλογοι -τρεις συγκεκριμένα- στην σχετική διεύθυνση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ.

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΘ: “Εγκαίνια” κινητοποιήσεων από την ΠΟΕΔΗΝ

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έκοψαν την...κορδέλα των κινητοποιήσεων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του “Ιπποκρατείου” και ξεκίνησαν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018

Η...βαριά βιομηχανία, τα σκάφη αναψυχής και τα αγροτικά 4 Χ 4

Ο τουρισμός χαρακτηρίζεται συχνά – πυκνά ως η “βαριά βιομηχανία” της Ελλάδας.Όπως κάθε βιομηχανία, ωστόσο, απαιτεί επενδύσεις, αξιοπιστία στο παραγόμενο προϊόν και κυρίως σεβασμό στον πελάτη.

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018

Γαλλία και Ελλάδα επικοινωνούν τους εμβολιασμούς

Ξεκίνησε την Τρίτη στο Παρίσι η Κοινή Ευρωπαϊκή Δράση για τον Εμβολιασμό.Όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), Eλλάδα και Γαλλία ορίστηκαν επικοινωνιακά υπεύθυνες.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018

Στο ΣτΕ οι φαρμακοποιοί για το ιδιοκτησιακό

Ο κύβος ερρίφθη για το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων...Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλίας Δημητρέλλος και Απόστολος Παπακωνσταντίνου άσκησαν αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του Προεδρικού Διατάγματος 64/2018.