Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Ενημέρωση για το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

'Αραγε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ θα πάει στην αυριανή ενημερωτική συνάντηση που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων στην οποία έχει κληθεί; Η ενημέρωση αφορά τα μέλη του ΠΑΣΙΔΙΚ και έχει να κάνει με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Tα μάτια μας δεκατέσσερα

Ήταν ένα...έγιναν δύο τα σκευάσματα που διακινούνται μέσω του διαδικτύου, παραβιάζοντας  την υπ’ αριθμ. πρωτ. 16427/24.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Φούντωσαν οι ζυμώσεις

Πλησιάζουν οι εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και οι ζυμώσεις έχουν φουντώσει για τα καλά. Όπως μάθαμε είναι το Μάιο και για αυτό οι συζητήσεις περί συσπείρωσης, καθώς η αυτοδυναμία, είναι κομματάκι δύσκολο, δίνουν και παίρνουν.

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

'Εως και σεντόνια περιλαμβάνουν οι δωρεές προς τα νοσοκομεία

Μιλάμε για πολλά λεφτά, όσον αφορά τις δωρεές που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Σύμφωνα λοιπόν με το Διαύγεια, οι αποδοχές των δωρεών από τα Διοικητικά Συμβούλια ΔΣ των νοσοκομείων ξεπέρασαν σε αριθμό τις 1.

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Απέκτησε ηλεκτρονική φωνή

Τη δική της ηλεκτρονική φωνή απέκτησε η "Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών".

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Φουσκωμένος ο λογαριασμός

Τελικά τι ισχύει με τα κινητά των διοικήσεων των νοσοκομείων; ποιος τα πληρώνει ;Το νοσοκομείο με τον προϋπολογισμό που έχει; Υπάρχει κάποια σχετική υπουργική απόφαση που το ορίζει αυτό; και αν ‘’ναι΄΄, υπάρχει κάποιο όριο στο ποσό;Πάντως ο λογαριασμός που περιφέρεται από γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών είναι ολίγον τι φουσκωμένος!

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση για τα προσωπικά δεδομένα από την ΠΑΣΙΔΙΚ

Ενημερωτική συνάντηση για τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, οργανώνει την Παρασκευή ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ).

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Αλλαγές και πάλι για τους παρόχους

Και εκεί που πάνε να συνηθίσουν μία κατάσταση οι πάροχοι, και πάλι αλλάζει. Μεταβλήθηκαν, λέει, τα επιτρεπόμενα όρια δαπανών του Ε.

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Χρειάζεται...χαρτί από γιατρό

To άκουσα και το ψάχνω.... Αν, λέει, ένας φαρμακοποιός κάποια μέρα δεν ανοίξει το κατάστημά του για λόγους υγείας...θα πρέπει να έχει χαρτί γιατρού, που να πιστοποιεί την ασθένειά του.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

''Το δημόσιο συμφέρον πάνω από το ιδιωτικό''

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μάθαμε ότι έχουν κάνει κάποιοι πάροχοι υγείας διεκδικώντας μία ευνοϊκή απόφαση για αυτούς.