Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

Στα σκαριά νέο deal

Νέο deal ψήνεται στην αγορά από φαρμακοβιομηχανία…Άκουσα ότι ελληνική εταιρεία συζητά με πολυεθνική τη συγχώνευσή της, χωρίς αυτό να σημαίνει και την αποχώρηση από το σχήμα του Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής (!) αλλά μειοψηφικό.

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

2η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ το Σάββατο

Θα ήθελα, πάντως, να είμαι από μία πλευρά στη 2η Γενική Συνέλευση που προετοιμάζεται να κάνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος το Σάββατο…Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ετοιμάζονται να πάνε με πολύ άγριες διαθέσεις και όχι επειδή δεν κατέχουν "καρέκλα" αλλά επειδή όταν έχουν έρθει τα πάνω- κάτω στον κλάδο, κάποιοι μιλούν για θέματα που είναι τελευταία στη λίστα των προτεραιοτήτων, όπως τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Ες αύριον τα σπουδαία

Aύριο, αντί για σήμερα, ορίστηκε τελικώς η συνάντηση της Επιτροπής που συζητά το νέο νομοσχέδιο για την λειτουργία των ιδιωτικών μονάδων δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017

Χάος στον τομέα Υγειονομικών του ΕΤΑΑ

Σε πλήρη αποδιοργάνωση έχει περιέλθει ο τομέας Υγειονομικών του ΕΤΑΑ.Το Ταμείο δεν γνωρίζει πόσα τού οφείλονται από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, ενώ η οργάνωσή του δεν θυμίζει σε τίποτε ασφαλιστικό φορέα.

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκινά η διαδικασία του συμψηφισμού

Εντός των επόμενων ημερών ξεκινά η διαδικασία του συμψηφισμού των οφειλών 2012-2015 όχι για όλους τους παρόχους αλλά για αυτούς που έχουν συμφωνήσει.

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Μετά τη γραφειοκρατία αναλαμβάνουν δουλειά

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Ιaso General, μαθαίνουμε ότι αναλαμβάνουν δουλειά μέσα στον Ιανουάριο... Όλα έχουν κλείσει, απλώς η γραφειοκρατία είναι πολλή και προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και πρέπει να γίνει, έτσι ώστε η μετάβαση να είναι και τυπικά σωστή!

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Προχωρούν οι εκκαθαρίσεις για τα διαγνωστικά κέντρα

Προχωρούν οι εκκαθαρίσεις για τα διαγνωστικά κέντρα για τον μήνα Αύγουστο, γεγονός που χαροποιεί ιδιαιτέρως τα τελευταία.

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017

Μυρίζει μπαρούτι...

Μπαρούτι μυρίζει στα ενδότερα των ιδιωτικών κλινικών, με την Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος να αναρωτιέται αν θα βρεθεί χρόνος για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2018.

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ραγδαίες ανακατατάξεις και εξελίξεις

Όχι ένα, όχι δύο...αλλά 75 φακέλους φαρμάκων αγόρασε, λέει, ελληνική εταιρεία από άλλη ελληνική που ανέστειλε τη λειτουργία της.

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό υγείας

Ο τουρισμός υγείας, αύξησε κατά 50 δισ. ευρώ τα έσοδα των κρατών μελών στην ΕΕ28 την περσινή περίοδο. Σχετικά στοιχεία θα δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα.