Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Εμφάνιση του νέου οργανογράμματος στο προσωπικό

Το νέο της οργανόγραμμα...θα εμφανίσει σήμερα στο προσωπικό της μεγάλη φαρμακοβιομηχανία...Και λέω το νέο, καθώς έγιναν κάποιες απομακρύνσεις στελεχών και μερικές θέσεις θα καλυφθούν, ενώ άλλες όχι.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Διεπιστημονική προσέγγιση της περιβαλλοντικής επίδρασης στην καρκινογένεση

Το θέμα μπορεί να μην είναι ευχάριστο...όμως αυτό που λείπει -θελημένα ή αθέλητα- είναι από τους περισσότερους η σωστή ενημέρωση.

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ανεξόφλητα τιμολόγια και τόκοι

Ποιο νοσοκομείο έχει στα συρτάρια του ανεξόφλητα τιμολόγια ύψους 1.144.869,53 ευρώ; Όμως, το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά αποφάσισε και ήδη διαβίβασε στο Νοσοκομείο ότι οφείλει να καταβάλει στην προμηθεύτρια εταιρεία το προαναφερθέν ποσό με το προβλεπόμενο από το π.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Έκτακτη συνέλευση συγκάλεσαν οι Ιατρικοί επισκέπτες

‘Εκτακτη συνέλευση συγκάλεσαν, λέει, οι Ιατρικοί επισκέπτες, καθώς οι απολύσεις την τελευταία περίοδο από τις φαρμακοβιομηχανίες δίνουν και παίρνουν.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζονται τα μαγειρέματα

Θυμάμαι μια κουβέντα που μου είχε πει παράγοντας από τον κλάδο της υγείας, ότι του χρόνου τέτοια εποχή οι μεγάλες μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης θα έχουν αλλάξει χέρια, με τους νέους ιδιοκτήτες να είναι fund.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Κίνηση ματ

Το άκουσα και μου άρεσε, γιατί είναι καλό ελληνικές επιχειρήσεις να μην φεύγουν από τα ελληνικά χέρια. Γνωστός, λέει, παράγοντας από τον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας πήρε ξανά πίσω την εταιρεία του, που την είχε μεταβιβάσει σε ξένους.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Σεμινάρια για τη διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων

Ενόψει της νέας οδηγίας που θα ισχύσει από 25-5-2018 και προβλέπει αυστηρότατα πρόστιμα όσον αφορά τη διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, η οποία αλλάζει ριζικά και υποχρεωτικά, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών μάθαμε ότι σκοπεύει να δρομολογήσει πολύωρα σεμινάρια σε ολιγομελή τμήματα έναντι τιμήματος.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Μας κουνάει το μαντήλι

Τα μαζεύει και φεύγει....πολυεθνική από τον χώρο των καλλυντικών. Ενημέρωσε σχετικά και τους υπαλλήλους της, ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα έχει κουνήσει το μαντήλι στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Διαγωνισμός fast track

Διάρκεια διαγωνισμού 2 ώρες και 28 λεπτά. Fast track ...! Απίστευτο και όμως αληθινό! Και έχουν ξεσηκωθεί οι προμηθευτές αναλώσιμων υλικών για τον εν λόγω διαγωνισμό, που έγινε σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

H ισχύς εν τη ενώσει

H ισχύς εν τη ενώσει....νομίζω ότι τέτοια εποχή είναι η καλύτερη επιλογή για όλους, προκειμένου οι αρμόδιοι να καταλάβουν, αν και τίποτα τελικά δεν είναι σίγουρο.