Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017

Το δίλημμα είναι μεγάλο

Η παράταση, της παράτασης ω! παράταση… Έτσι ακριβώς το πάει ο ΕΟΠΥΥ και ήδη στους παρόχους πρωτοβάθμιας περίθαλψης έδωσε τρίτη παράταση αποδοχής του συμψηφισμού για τις οφειλές της περιόδου 2012-2015.

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

Ακόμα μια πρωτιά;

Νομίζω ότι πήραμε ακόμη μια πρωτιά…αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Και θα σας πω ποια! Κάνοντας μια αναζήτηση στον δικτυακό τόπο apothesis του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, σε σύνολο 1.

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017

Yποσχέσεις για άμεση επίλυση του προβλήματος!

Τελικά, η πρόθεση μετρά ή δεν μετρά; έχω μπερδευτεί! Στην προσπάθειά του, λέει, ο ΕΟΠΥΥ να ικανοποιήσει το απεγνωσμένο αίτημα κάποιων, να επαναλειτουργήσει το σύστημα του Ε-ΔΑΠΥ, ξέχασε να περάσει στο .

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017

Μεταφορά λόγω προϋπολογισμού;

Δεν ξέρω...αλλά το ψάχνω! Έγινε, λέει, πρόταση, οι μονάδες που εξυπηρετούν άτομα τρίτης ηλικίας να φύγουν από το Υπουργείο Υγείας και να πάνε στο Υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας.

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017

Παράταση για την αποδοχή του συμψηφισμού οφειλών

Και δεύτερη παράταση δόθηκε για την αποδοχή του συμψηφισμού των οφειλών 2012-2015 από τους παρόχους. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι μέχρι την Δευτέρα 06 Νοεμβρίου.

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Γκρίνια λόγω άδειων ταμείων

Τα άδεια ταμεία δεν φέρνουν μόνο λουκέτα, αλλά και γκρίνια- και μάλιστα μεγάλη. Χωρίζουν οικογένειες, τα σπάνε συνέταιροι και πάει λέγοντας.

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Σε φάση μετακόμισης

Σε φάση μετακόμισης βρίσκονται πάρα πολλές εταιρείες ιατρικών μηχανημάτων, αλλά και φαρμακευτικές που διατηρούν θυγατρικές στην Αγγλία, λόγω του brexit.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Πλησιάζει η ώρα για το πόρισμα

Από Πάσχα, καλοκαίρι, και τώρα Χριστούγεννα. Και επειδή λίγοι καταλαβαίνουν τι θέλω να πω, σε ερώτημα που τέθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού πότε τελικά θα βγει το πόρισμα για τις εταιρείες που εμπορεύονται φίλτρα τεχνητού νεφρού -θυμίζουμε ότι η έρευνα στη σχετική αγορά ξεκίνησε έπειτα από επώνυμη καταγγελία το 2011- η απάντηση ήταν ότι πλησιάζει.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Υποτροφίες από την Ελληνική ρευματολογική εταιρεία

Υποτροφίες ύψους 50.000 ευρώ έχει δρομολογήσει για το 2018 η Ελληνική ρευματολογική εταιρεία. Οι υποτροφίες αφορούν μετεκπαίδευση σε σημαντικά αναγνωρισμένα Κέντρα ή Κλινικές του εξωτερικού ή του εσωτερικού.

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Ανησυχία για όσα ακούν στους διαδρόμους

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και μάλλον θα συμφωνήσω και εγώ. Η αναστάτωση στις φαρμακοβιομηχανίες είναι μεγάλη, καθώς αυτά που ακούγονται στους διαδρόμους δεν είναι και τα καλύτερα και όλοι ψάχνονται.