Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016

Επετειακό Συνέδριο για την Κλινική Οδοντιατρική

Τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της σκοπεύει να γιορτάσει σε λίγες ημέρες η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης που άνοιξε τις πύλες της το 1946.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016

Πληρώνουν από την τσέπη τους

Μέχρι και από την τσέπη τους για τις μετακινήσεις των ασθενοφόρων πληρώνουν οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ.... θέμα το οποίο ξέρουν καλά και οι διοικούντες στην υπηρεσία αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016

Προσφορά ψηφιακής μαστογραφίας από το ''Αλεξάνδρα'' σε χαμηλότερη τιμή

Τελικά, αυτή η χώρα προχωρά σε μεγάλο βαθμό από τον εθελοντισμό κάποιων ανθρώπων...που συνειδητά αποφασίζουν να ξεπεράσουν τα όριά τους όχι για ίδιον όφελος αλλά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου που αδυνατεί να πραγματοποιήσει βασικές διαγνωστικές εξετάσεις, σωτήριες πραγματικά, για την υγεία του.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θα πάρουν παράταση και οι υγειονομικοί;

Προνομιακή μεταχείριση; Μπα, δεν νομίζω. Άλλωστε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων το υποσχέθηκε χθες το βράδυ στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ότι και οι υγειονομικοί -όπως ήδη έχουν λάβει οι μηχανικοί και οι δικηγόροι- θα πάρουν παράταση πληρωμής των εισφορών τους που λήγει σήμερα.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Διάλογοι στην ψυχοκοινωνική ογκολογία

‘’Ο καρκίνος πέρα από το σωματικό πάθος’’: Διάλογοι στην ψυχοκοινωνική ογκολογία. Αυτό είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνει η Ελληνική αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στο Βυζαντινό Μουσείο στις 7 Οκτωβρίου.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν εξετάσεις από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει τις δράσεις του το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθώς το προσεχές χρονικό διάστημα θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις test-pap και με ελάχιστο κόστος ψηφιακές μαστογραφίες.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γρήγορες διαδικασίες για να τεθεί επί τάπητος η νέα σύμβαση εργασίας

Συνάντηση είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτών Ιδρυμάτων Ελλάδος για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Και επιμόρφωση και επί πληρωμή...Τέτοιες εποχές, αναμφίβολα ενέργειες όπως η κάτωθι πιάνουν τόπο. Με στόχο την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει τις επιχειρήσεις- μέλη της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών πρόκειται να υλοποιήσει μια σειρά από εντελώς δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης επιδοτούμενα από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τεταμένες σχέσεις…

Τεταμένες είναι οι σχέσεις μιας φαρμακοβιομηχανίας με τους φαρμακοποιούς, μετά την κίνηση της πρώτης να προωθεί απευθείας στους ασθενείς της ένα καινοτόμο φάρμακό της παρακάμπτοντας τους δεύτερους.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μικρό καλάθι…

Θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν αόρατη και να βρισκόμουν στο χθεσινό ραντεβού στον ΕΟΦ, όπου ήταν και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αλλά και εκπρόσωπος από την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος, καθώς και από τις ιδιωτικές φαρμακοπαθήκες.