Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Οι διαβεβαιώσεις έχουν πάει περίπατο

Θα γεμίσει σε λίγες ημέρες το Καβούρι, καθώς θα ξεκινήσει το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Φαρμακοποιών στο οποίο θα έρθουν εκπρόσωποι του κλάδου για να συζητηθούν οι ραγδαίες εξελίξεις που σαρώνουν το χώρο.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς να αρνηθείς να είσαι ''Μαζί τους";

"Oι γυναίκες συμμετέχουν και προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια. Με χαρά, δημιουργικότητα και αγάπη. Τελικά, οι γυναίκες είναι πιο δραστήριες, αποτελεσματικές και κοινωνικά ευαίσθητες ( σε πρακτικά θέματα, όχι σε θεωρίες).

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016

Εξω από τα "ρούχα τους" οι ιδιωτικές κλινικές

Για τις Κλινικές το Claw Back ανέρχεται στο 50%, ήτοι σε 110 εκατ. ευρώ για το Β' μόνο εξάμηνο του 2015 με ετήσιο προϋπολογισμό 235 εκατ.

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016

Ο καθένας στον τομέα του...

Για όλα υπάρχει ο ειδικός.....κάπως έτσι σκέφτηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών Διαγνωστικών Κέντρων και μετά από έρευνα αγοράς αναφορικά με τις εταιρείες ταχυμεταφορών κατέληξε να βγάλει από πάνω του το βραχνά των αποστολών-τιμολογίων (και άλλων λοιπών) προς τον ΕΟΠΥΥ.

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016

Σήριαλ έχει καταντήσει αυτός ο ιατρικός τουρισμός...

Πάει και έρχεται ως θέμα και ακόμη τίποτα ως αποτέλεσμα, καθώς ως γνωστόν οι αποφάσεις στην Ελλάδα δεν παίρνονται αν δεν περάσει δεκαετία και βάλε.

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016

Σε αναζήτηση ιατρικών ειδικοτήτων

Σε αναζήτηση συγκεκριμένων ιατρικών ειδικοτήτων βρίσκεται η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Πειραιά & Νήσων και ήδη σχετικό έγγραφο έχει σταλεί στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016

Προετοιμάζονται στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσου για την 4η Διημερίδα τους

Προετοιμάζονται στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσου για την 4η Διημερίδα τους που θα γίνει το επόμενο Σάββατο-Κυριακή.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Οι ψίθυροι αν και συγκεχυμένοι ακόμη – άλλοι ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να πουλήσει και άλλοι ότι δέχτηκε πρόταση- καταλήγουν στο ίδιο… ότι δηλαδή ετοιμάζεται εξαγορά ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας από πολυεθνική.

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016

Αναμένονται εξελίξεις με τα παλαιά ληξιπρόθεσμα χρέη του ΕΟΠΥΥ

Κινητικότητα επικρατεί στο θέμα της εξόφλησης των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους του.Πρόκειται για χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν πριν τη λειτουργία του Οργανισμού (το 2012) και αφορούν τα ασφαλιστικά Ταμεία, τα οποία μετέχουν στον ΕΟΠΥΥ.

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα για την πρόσληψη αγροτικών γιατρών στην “άγονη γραμμή”

Εκδόθηκαν την Πέμπτη από το υπουργείο Υγείας τα προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις αγροτικών γιατρών σε δημόσιες δομές της “άγονης γραμμής”.