Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ιδιωτική κλινική προς...εξακρίβωση στο υπουργείο Εργασίας

"Τour" στα γραφεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ακόμη μία φορά η διοίκηση ιδιωτικής κλινικής που εδρεύει στα πέριξ του λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς όπως λέγεται πληρώνει με έναντι τους υπαλλήλους της την τελευταία τριετία.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Ο καθένας στο πόστο του

"Ο γιατρός πρέπει να παραμείνει γιατρός και να ασκεί το επάγγελμά του και όχι να γίνεται φωτομοντέλο. Άλλο η εμπορική δραστηριότητα και άλλο το λειτούργημα του γιατρού".

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Αιτήματα συνάντησης με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

Ξεκίνησαν τα αιτήματα συνάντησης με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη, ο οποίος ανέλαβε και τυπικά πια τα καθήκοντά του.

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Εργαζόμενοι πολυεθνικών θύματα της φαρμακευτικής πολιτικής της χώρας

"Δεν δεσμεύομαι- είπε στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας πριν από μερικές ημέρες σε παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας- ότι δεν θα κάνω άλλες απολύσεις.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο κ. Λουράντος την επόμενη εβδομάδα

"Bαλίτσες" ετοιμάζει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κ. Λουράντος -αλλά και η αφρόκρεμα της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας- ο οποίος όπως μάθαμε, την επόμενη εβδομάδα φεύγει για Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό φαρμακευτικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην ευρωπαϊκή πόλη.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Αναμένοντας την ανακοίνωση της εξαγοράς

Η αγορά το ξέρει, εμείς το ξέρουμε και το μόνο που απομένει είναι να το ανακοινώσει και η εταιρεία. Η οποία, όπως μάθαμε, την έχει τελειώσει την εξαγορά και πρόκειται να την ανακοινώσει πριν από τα τέλη του έτους.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Στο ΣτΕ ο κ. Λουράντος σήμερα

Ραντεβού στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει δώσει για σήμερα το μεσημέρι -14.15 μ.μ- ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ.

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

Ανεξάρτητη εταιρεία αξιολογεί τα στελέχη πολυεθνικών

«Αύριο δεν θα έρθετε στη δουλειά, γιατί θα πάτε σε κεντρικό ξενοδοχείο για να αξιολογηθείτε από ανεξάρτητη εταιρεία», ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής στους 50 εργαζόμενους που απασχολούνται στο τμήμα των off patent σκευασμάτων, με στόχο ο αριθμός τους να μειωθεί τουλάχιστον κατά 20%.

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015

Η κρίση γεννά και ευκαιρίες

H κρίση, εκτός από γκρίνια γεννά και ευκαιρίες και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι, και ακόμη καλύτερα οι πιο εύρωστοι οικονομικά που δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015

Κινήσεις συγκέντρωσης δυνάμεων και απεμπλοκής

Ανεβάζουν ταχύτητες τα επιχειρηματικά σχήματα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο της Υγείας και οι πληροφορίες είναι ότι κινήσεις συγκέντρωσης δυνάμεων θα ενταθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, όπως και οι κινήσεις απεμπλοκής από αντικείμενα που είτε έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους είτε δεν αποτελούν βασικό παρακλάδι της στρατηγικής που έχει χαραχτεί από την κάθε διοίκηση.