Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα...στρουμφάκια του υπουργού Υγείας

Με τον Γκρινιάρη στα στρουμφάκια, παρομοίασε την Τρίτη τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας ο κ. Γεωργιάδης.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013

Ακριβά φάρμακα και στα φαρμακεία;

Τα ακριβά φάρμακα που περιλαμβάνονται στο ν.3816 βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο για τις φαρμακευτικές, αλλά και για το υπουργείο που σκέφτεται τρόπους ώστε να μπορούν να πωλούνται τα συγκεκριμένα φάρμακα και από τα φαρμακεία.

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013

Κι άλλη περικοπή προϋπολογισμού στον ΕΟΠΥΥ;

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα που έχουν πάρει τα έσοδα του ΕΟΠΥΥ.Συζητήσεις στο υπουργείο Οικονομικών, για τις περικοπές που πρέπει να γίνουν σε όλο το δημόσιο τομέα για το 2014, ασχολούνται και με τα θέματα του κάθε υπουργείου χωριστά.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013

Πληρωμές ΕΟΠΥΥ: πρόβλημα στους ...κωδικούς...

Ολοένα και ‘χλωμότερες’ δείχνουν οι πληρωμές του ΕΟΠΥΥ στους παρόχους υγείας.Οι κλινικές πληρώθηκαν τις οφειλές του 2012, μέχρι και την προκαταβολή Ιανουαρίου 2013.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013

Στενό μαρκάρισμα για τα χρέη

‘Στενό μαρκάρισμα’ ξεκινούν οι φαρμακευτικές, με στόχο να καταφέρουν κάποια στιγμή να εισπράξουν τα οφειλόμενα από νοσοκομεία και ΕΟΠΥΥ.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας διοικητής και ένας αναπληρωτής μικρών νοσοκομείων

Δύο ακόμη διοικητές τοποθετήθηκαν με αποφάσεις του υπουργού Υγείας σε νοσοκομεία της χώρας.Ο κ. Σπ. Δερδεμέζης, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του City University of New York (B.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα γενική ανακοστολόγηση φαρμάκων τον Οκτώβριο

Πριν καλά καλά εφαρμοστεί το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων - που αναρτήθηκε διορθωμένο την περασμένη Παρασκευή- ο ΕΟΦ βάζει πλώρη για νέα γενική ανακοστολόγηση των φαρμάκων, με ορίζοντα τον Οκτώβριο.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Rebate με δόσεις ή συμψηφισμούς;

Γκρίνια επικρατεί στους κύκλους της φαρμακοβιομηχανίας για τις πληρωμές που έρχονται από το rebate, καθώς πολλοί παράγοντες δεν σταματούν να αναφέρουν ότι ο κλάδος συνεισφέρει στη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης δυσανάλογα προς τη συμμετοχή του.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Νέα λάθη στο...διορθωμένο δελτίο τιμών φαρμάκων

Σειρά λαθών παριλαμβάνει η 'ορθή επανάληψη' της υπουργικής απόφασης, με την οποία μετατίθεται κατά μία εβδομάδα η ημερομηνία ισχύος του νέου δελτίου τιμών φαρμάκων.

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Επίθεση Παναγούλη στον υπουργό Υγείας, μέσω twitter

Σκληρές αναφορές στον υπουργό Υγείας, έκανε μέσω του twitter ο κ. Στάθης Παναγούλης.Αναφερόμενος στη δήλωση του κ.