Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012

Στον κ. Σαλμά η αρμοδιότητα για το φάρμακο

Η ανάθεση αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή και τον υφυπουργό Υγείας δεν έχει γίνει ακόμη.Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν τον κ.

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012

Πού είναι ο Τόμσεν;

Η έλευση της τρόικας την Παρασκευή στο υπουργείο Υγείας, ήταν το γεγονός της ημέρας.Ο υπουργός είχε...βάλει τα δυνατά του να δείξει ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο.

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012

Στα βαθιά ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Στα δύσκολα έπεσε ο νέος υπουργός Υγείας.Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον κ. Χορστ Ράιχενμπαχ και την τρόικα.

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012

Ο κύκλος του αίματος της Χρυσής Αυγής

Αναστάτωση προκάλεσε στο νοσοκομείο 'Σωτηρία' η ανακοίνωση της 'Χρυσής Αυγής' για αιμοδοσία '...από Έλληνες για Έλληνες.

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012

Εργασιομανία στον ΣΦΕΕ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).Η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη, προκειμένου ο κλάδος να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να παρεμβαίνει έγκαιρα.

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012

Πανστρατιά για την τρόικα

Συναγερμό έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας η έλευση της τρόικας.Ο υπουργός κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν έκανε – προς το παρόν – αποδεκτή την παραίτηση του γενικού γραμματέα κ.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Κλινικές χρεώνουν επιπλέον τον ΕΟΠΥΥ;

Νοσηλείες, περισσότερες από τη δυναμικότητα μικρών κλινικών, βρίσκει ο ΕΟΠΥΥ, από τους εσωτερικούς ελέγχους που διενεργεί, για την πληρωμή των νοσηλίων στις ιδιωτικές κλινικές.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Bayer

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ελληνική θυγατρική της Bayer, αναλαμβάνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο Dr. Joao Barroca, σημερινός διευθύνων σύμβουλος της πορτογαλικής θυγατρικής της εταιρίας, στη θέση του κ.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Κοστολόγηση φαρμάκων στον ΕΟΦ χωρίς υπαλλήλους;

Μεταφέρθηκε τελικά η αρμοδιότητα της τιμολόγησης των φαρμάκων στον ΕΟΦ, αν και η έκδοση του δελτίου τιμών φαρμάκων, παραμένει στο υπουργείο Υγείας.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Επιστολή προς Σαμαρά για μειώσεις ευρωπαϊκών φαρμάκων

Η Ελλάδα είναι χώρα αναφοράς για άλλες 26 χώρες σε ότι αφορά την κοστολόγηση των φαρμάκων. Και μια μείωση στις τιμές κατά 10% στη χώρα μας, που προκαλεί μείωση του τζίρου κατά 299 εκ.