Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Διαμεσολάβηση και για τους Έλληνες στο ΕΣΥ

Είναι σίγουρα υψηλού επιπέδου... Μιλάμε για την εφαρμογή του προγράμματος του 'διαπολιτισμικού διαμεσολαβητή'.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Χάθηκε η...μπάλα με τις καταγγελίες για το κάπνισμα

Η αποτυχία των αντικαπνιστικών μέτρων αποτυπώνεται στα στατιστικά στοιχεία της γραμμής '1142'.Το σύνολο των καταγγελιών έχουν φτάσει τις 25.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Αγνοείται η ΕΔΕ για το ′Αλεξάνδρα′

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση..Ο λόγος για το πόρισμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης, η οποία είχε γίνει προ μηνός στο 'Αλεξάνδρα'.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΜ

Την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Υγείας ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) κ. Γιάννης Βλαχογιάννης.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Αμφιβολίες για το αποτέλεσμα των συγχωνεύσεων

Έντονος προβληματισμός υπάρχει για το αποτέλεσμα των επικείμενων συγχωνεύσεων στις δημόσιες μονάδες Υγείας.Είναι υπαρκτή η ανάγκη κατάργησης πολλών κλινικών, οι οποίες έχουν μικρή πληρότητα και μεγάλο αριθμό γιατρών, όταν στο ίδιο νοσοκομείο βγαίνουν ράντζα και παρατηρούνται ελλείψεις προσωπικού.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Σταματάει τα ταξίδια γιατρών η Astra – Zeneca

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της φαρμακευτικής εταιρείας Astra – Zeneca να σταματήσει τη χρηματοδότηση των γιατρών για ταξίδια.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Σκληροί όροι αγοράς στις ελληνικές υπηρεσίες Υγείας

Τα πράγματα είναι απλά. Το δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία του ΟΟΣΑ για την Υγεία.Έχουμε και λέμε. Η Ελλάδα έχει τις ίδιες περίπου δαπάνες Υγείας, ως ποσοστό του ΑΕΠ, με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Κατάληψη του υπουργείου από το ΕΚΑΒ

Πλατεία Συντάγματος, σε μέρα απεργιακής συγκέντρωσης, θύμιζε τη Δευτέρα το υπουργείο Υγείας.Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εισέβαλαν στο ισόγειο της οδού Αριστοτέλους και κατέλαβαν το αμφιθέατρο, φωνάζοντας συνθήματα.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Αποτελεσματική η προϋπηρεσία στο Δημόσιο

Ιδιωτική εταιρία διαχείρισης κρίσεων συγκρότησε ο τ. διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. Ευσταθίου, και όπως φημολογείται στην αγορά, τη στελέχωσε 'με τους καλύτερους'.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Λοβέρδος: Πάμε για λύση στο Ντυνάν

Διερεύνηση μεταξύ των δημοσιογράφων για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν έκανε ο υπουργός Υγείας κ.