Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Εισπράξτε το rebate, γρήγορα…

Επιστολές για την είσπραξη του rebate στέλνει η γενική γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης στις φαρμακευτικές, για το δεύτερο τετράμηνο του έτους, στην αναζήτηση λίγης ρευστότητας…Το συνολικό ποσό για το πρώτο τετράμηνο, έχει υπολογιστεί περίπου στα 27 εκ.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Απολύσεις στη Roche σε 15 ημέρες

Απολύσεις 85 ατόμων θα πραγματοποιήσει η φαρμακευτική Roche Hellas, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας σε συγκέντρωση των εργαζομένων την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Δεν γράφουν ρεπό σε γιατρούς

Το ακούμε, αλλά δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε...Διευθύντρια σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, αρνείται να γράψει τα ρεπό που δικαιούνται οι γιατροί της κλινικής της έπειτα από γενική εφημερία.

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Σε εταιρία η χωροθέτηση εφημεριών φαρμακείων

Σε ιδιωτική εταιρία αναμένεται να ανατεθεί η χωροθέτηση των φαρμακείων που θα διημερεύουν το Σάββατο στην Αττική από το Δεκέμβριο και θα φθάνουν στο 20% της δυναμικότητας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ).

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Πουλήθηκαν τα OTC της Alapis;

Στην εταιρία Εξέλιξις (εταιρία διαγνωστικών και εξοπλισμού) φαίνεται ότι πουλήθηκε το τμήμα OTC της Alapis.H φήμη κυκλοφορεί στα γραφεία διαφόρων φαρμακευτικών εταιριών, πλην της ίδιας της Alapis.

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Θ. Αμπατζόγλου για πρόεδρος στον ΠΦΣ

Νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) ετοιμάζεται να αναλάβει ο σημερινός αντιπρόεδρος κ. Θοδ. Αμπατζόγλου.

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Πού είναι το fast track;

Στον τομέα των logistics είπε να μπει ο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, συνεταιρισμός, αλλά και ο μεγαλύτερος προμηθευτής φαρμάκων στη χώρα.

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

′Γρηγορείτε′ για τη λίστα φαρμάκων…

Σε μια λίστα συνταγογραφουμένων φαρμάκων που θα μοιάζει με την προηγούμενη, φαίνεται να καταλήγει ο ΕΟΦ, αφού η κατάρτιση θεραπευτικών πρωτοκόλλων που θα συνδυάζονταν με τη νέα θετική λίστα, φαίνεται σαν όνειρο, που τουλάχιστον θα καθυστερήσει…Αυτό φαίνεται πως διαπίστωσε σήμερα η διοίκηση του ΕΟΦ που επισκέφθηκε το υπουργείο Υγείας, καθώς η ίδια αλλά και η κυβέρνηση, φαίνεται να επείγονται στην εφαρμογή του μέτρου που έχει εξαγγελθεί και που οι ελεγκτές της τρόικας δεν έχουν δει ακόμη…Προπαρασκευή λοιπόν, αφού οι ελεγκτές θέλουν να δουν οι ίδιοι με τα μάτια τους τα μέτρα, και θα επισκεφθούν αύριο τον ΕΟΦ.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Πόσο ′ανοίγει′ το επάγγελμα του φαρμακοποιού;

Εν αναμονή των νέων ρυθμίσεων της τρόικας για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, οι φαρμακοποιοί προσπαθούν να αναλύσουν το άνοιγμα του δικού τους επαγγέλματος σε ημερίδα στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, σήμερα το απόγευμα.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Χρέη νοσοκομείων: θα προλάβουμε το 2010;

Ο Νοέμβριος πλησιάζει στη μέση του, τα λεφτά για την πληρωμή των χρεών έχουν βρεθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους και οι προμηθευτές συνεχίζουν να αγωνιούν αν θα προλάβουν να πάρουν έστω λίγα μετρητά πριν 'βγει' το 2010.