Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τρεις φθηνότερες ευρωπαϊκές τιμές

Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με τους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται στην Υγεία, έστειλε η πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Περί ολιγοψωνίου...

Απωθημένα φαίνεται ότι άφησε στον κ. Λοβέρδο η θητεία του στο υπουργείο Εργασίας.Τα Ταμεία - λέει - είχαν διαμορφώσει ένα ολιγοψώνιο σε σχέση με τις παρεχόμενες από το ΕΣΥ υπηρεσίες.

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ορυμαγδός προβλημάτων για τον κ. Λοβέρδο

Την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ήταν οι ειδικευόμενοι ψυχίατροι...Την επόμενη, 'έσκασε' το νέο πρόβλημα με τους προμηθευτές των νοσοκομείων.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος διευθυντής εταιρικών υποθέσεων στην Galenica

Διευθυντής εταιρικών υποθέσεων του Ομίλου Galenica ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου ο κ. Νίκος Κόλμαν, ύστερα από τη μακρόχρονη θητεία του στη Sanofi-Aventis.

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος γενικός διευθυντής στην Bristol Myers Squibb

Νέος γενικός διευθυντής στην Bristol Myers Squibb ανέλαβε πρόσφατα ο πακιστανικής καταγωγής κ. Pherose Khan, στη θέση του κ.

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010

Διπλάσια τιμή στη μισή περιεκτικότητα

Μάλλον δεν τηρείται επακριβώς η νέα αγορανομική διάταξη για τα φάρμακα σε ότι αφορά το πλαφόν προς τα πάνω…Οι κακές γλώσσες λένε πως μπορεί σε 1.

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τιμών; Ποιό απ΄ όλα;

Ένα ακόμη αρχείο, τάραξε χθες την αγορά φαρμάκων…Και ήταν το τέταρτο στη σειρά μέσα στο Σαββατοκύριακο…Μόνο που δεν έμεινε το θέμα εκεί.

Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010

Στη σειρά σας για την ένσταση

Ατέλειωτες είναι οι ουρές τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομίας για τις ενστάσεις των εταιριών για τις τιμές των φαρμάκων.

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010

Και οι συνταγές σε factoring;

Το factoring των φαρμακείων στις Τράπεζες, φημολογείται ότι έχει αυξηθεί από τις αρχές του χρόνο κατά 800%.Και οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι ως το τέλος του χρόνου θα πρέπει να περιμένουμε και 'λουκέτα' σε φαρμακεία που δουλεύουν κυρίως με συνταγές ασφαλιστικών ταμείων…Η οικονομική κρίση και τα μέτρα που την ακολουθούν, φαίνεται ότι έχει μειώσει τους τζίρους τους κατά 35%, προκαλώντας αγωνία, κυρίως στα μικρότερα από τα 10.

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010

Απαγορεύεται το ′πτύειν′

Με μια ταμπέλα 'απαγορεύεται το πτύειν' στα λεωφορεία, είχε ξεκινήσει η προσπάθεια να μην φτύνει ο κόσμος παντού, στην Ελλάδα του ’50…Όμως πέρασαν χρόνια μέχρι να πεισθούν οι Έλληνες ότι δεν πρέπει να φτύνουν μέσα στο λεωφορείο…Τάδε έφη Μερόπη Βιολάκη, η π.