Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Μεταγραφή από το Ωνάσειο στο Υγεία

Τις υπηρεσίες του στην καρδιολογία φαίνεται πως ετοιμάζεται να ενισχύσει σημαντικά το νοσοκομείο Υγεία.Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση αυτή, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2009

Νέα προσπάθεια εφαρμογής του rebate…

Μετά κόπων και βασάνων, εκδόθηκε τελικά η απόφαση για την επιστροφή του 3% από τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις στους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009

'Συλλογή' εκδοχών του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα νομοσχέδια για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.Μαθαίνουμε ότι η τελευταία εκδοχή συζητήθηκε στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής και επίκειται η κατάθεσή του.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009

Πράσινος…μύλος η ΕΙΝΑΠ

Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στην Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).Στη χθεσινή γενική συνέλευση, οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚ κατέθεσαν ένσταση απαρτίας.

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009

Να σπεύσουν για τον ΑΜΚΑ οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για παροχές περίθαλψης στο ΙΚΑ, είναι ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).Με εγκύκλιό της, η αρμόδια διεύθυνση του Ιδρύματος τονίζει ότι οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι που θα προσέρχονται στα τμήματα παροχών ασθένειας μετά την 1η Ιουνίου, χωρίς να έχουν προμηθευτεί τον ΑΜΚΑ, θα εξυπηρετούνται.

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2009

Διεθνές βραβείο για Έλληνα ερευνητή

Διεθνές βραβείο για την ερευνητική του προσπάθεια, έλαβε ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας κ. Ευάγγελος Γιαμαρέλλος-Μπουρμπούλης.

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009

Πρωτιά και…απογείωση για τη Novartis Hellas

Πέρασαν πρώτοι στην ελληνική αγορά και από τότε, έχουν…απογειωθεί. Δεν έχουν χάσει τα μυαλά τους. Απλά, τρέχουν όλοι, προκειμένου να παραμείνουν ψηλά.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

'Διαρρήξεις', αστυνομία και πανικός στο 'Αττικόν'

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη προχθές στο νοσοκομείο 'Αττικόν'.Γιατρός του νοσηλευτικού ιδρύματος άλλαξε κλειδαριά σε ένα γραφείο, το οποίο μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους του.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Τα παράδοξα της περιπέτειας με τη γρίπη

Πανικός επικράτησε χθες με το θέμα ενός εκ των φοιτητών από το Εδιμβούργο, ο οποίος εμφάνισε ‘ύποπτα’ συμπτώματα, ενώ είχε έρθει σε επαφή με τους άλλους φοιτητές.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Ένταση για τα κρούσματα γρίπης

‘Βαρύ’ έπεσε στους υπεύθυνους του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) το δεύτερο και τρίτο κρούσμα της νέας γρίπης.